Voorlichtingsbijeenkomst stimuleringsregeling 'Open en online onderwijs' 2015

Datum: 03 DEC 2014 

Het ministerie van OCW stelt geld beschikbaar voor de stimuleringsregeling ‘Open en online onderwijs’. Vanaf 17 november 2014 zijn de details van de stimuleringsregeling bekend. SURF organiseerde daarom op 3 december 2014 een voorlichtingsbijeenkomst om geïnteresseerden te informeren.

Datum
03 dec 2014
Tijdstip
10:00-12:00
Locatie
Regardz La Vie in Utrecht
Kosten
Gratis
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Voorlichtingsbijeenkomst

Verbeteren kwaliteit, toegankelijkheid en doelmatigheid onderwijs

Doel van de stimuleringsregeling is om met open en online onderwijs bij te dragen aan de kwaliteit, toegankelijkheid en doelmatigheid van het hoger onderwijs en aan de verhoging van studiesucces. Er is 800.000 euro beschikbaar voor projecten bij Nederlandse instellingen voor hoger onderwijs. SURF begeleidt de projecten, organiseert kennisuitwisseling en disseminatie, en initieert kortlopende (onderzoeks)projecten rond verschillende aspecten van open en online onderwijs.

Voor wie?

De voorlichtingsbijeenkomst was bedoeld voor medewerkers van Nederlandse hogeronderwijsinstellingen, die overwegen een projectvoorstel in te dienen binnen de stimuleringsregeling van OCW/SURF of de call for proposal van het NRO over het thema open en online onderwijs.

Presentaties 

Achtergrondinformatie

Vragen over de stimuleringsregeling mogen altijd telefonisch of per e-mail gesteld worden aan Janina van Hees (janina.vanhees@surf.nl, 0302346614).

Laatste wijziging op 25 aug 2015