Voorlichtingsbijeenkomst stimuleringsregeling Open en online onderwijs

Datum: 16 OKT 2015 

Op vrijdag 16 oktober 2015 organiseerde SURFnet een voorlichtingsbijeenkomst over de tweede tranche van de OCW-stimuleringsregeling Open en online onderwijs. De sheets van de presentaties die gegeven werden, staan nu online.

Datum
16 okt 2015
Tijdstip
10:00-12:00
Locatie
SURF-kantoor, Utrecht
Kosten
Gratis
Voorkennis nodig?
Nee
Type onderwerp
Beleidsmatig onderwerp
Soort bijeenkomst
Voorlichtingsbijeenkomst

Bekijk de presentaties

  • Marco Kalz (Open Universiteit, projectleider van het flankerend onderzoek) ging in op de manier waarop de individuele projecten in het overkoepelend onderzoek betrokken worden. Bekijk de presentatie (pdf)
  • Janina van Hees (SURFnet, projectleider stimuleringsregeling Open en online onderwijs) ging in op de voorwaarden en beoordelingsprocedure van de stimuleringsregeling. Bekijk de presentatie (pdf)

Vraag en antwoord

De antwoorden op de vragen die gesteld zijn tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten zijn gebundeld in een document:

Over de stimuleringsregeling Open en online onderwijs

In de stimuleringsregeling Open en online onderwijs stelt de minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap subsidie beschikbaar voor hogeronderwijsinstellingen om te experimenteren met open en online onderwijselementen. In het najaar van 2015 is de tweede aanvraagronde geopend. De call for proposals en de aanvraagformulieren zijn te vinden op www.surf.nl/stimuleringsregeling-open-online-onderwijs.

Laatste wijziging op 11 nov 2015