Studiereis Bett Show 2017

van 24 JAN 2017 tot 27 JAN 2017 

SURFnet organiseert voor professionals van innovatielabs bij onderwijsinstellingen een studiereis naar de Bett Show. Dit is een beurs en conferentie over de nieuwste trends en technologieën in ICT en onderwijs én de toepassing ervan. Leveranciers presenteren hun producten en diensten, en er zijn inhoudelijke praktische en strategische sessies.

Datum
24 jan 2017
Tijdstip
09:00-22:00
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Conferentie

Over de Bett Show

Van over de hele wereld komen docenten, professionals, leidinggevenden en experts in ICT en onderwijs eind januari 2017 naar de Bett Show. Daar ontdekken ze samen de nieuwste technologieën en ontwikkelingen, en leren van elkaar. Op de grote beursvloer presenteren interessante leveranciers en start-ups hun producten en diensten. Ze gaan daarbij graag in gesprek over hoe je samen het onderwijs kunt verbeteren. Daarnaast zijn er inhoudelijke hands-on sessies en strategische discussiesessies, waarin de ontwikkelingen in innovatie van het onderwijs zelf centraal staan, zoals:

 • gebruik van blended learning
 • adaptief leren
 • gepersonaliseerd leren
 • learning analytics
 • digitaal toetsen
 • gebruik van badges
 • leren van elkaar over de grens van je eigen onderwijsinstelling

Lees een uitgebreide impressie van de vorige Bett Show in het artikel Bett Show 2016: een beurs met conferentiekwaliteit op SURFspace.

Studiereis voor innovatielabs

SURFnet organiseert voor professionals die bij innovatielabs van onderwijsinstellingen werken een studiereis naar de Bett Show. De reis past in het initiatief om samen met hen onderwijsinnovatie met ICT op een hoger plan te tillen. We verkennen nieuwe innovatieve toepassingen van technologieën in het onderwijs en experimenteren ermee. We bouwen aan een netwerk dat kennis deelt, elkaar inspireert en elkaar versterkt, dat flexibel en gepersonaliseerd onderwijs stimuleert en zo het onderwijs verbetert en vernieuwt. Ook geïntereseerden en personen verantwoordelijk voor innovatie in het onderwijs van een instelling kunnen aansluiten bij de studiereis.

Programma

De studiereis bestaat uit een paar gezamenlijke activiteiten. Het precieze programma volgt zo snel mogelijk. Om te beginnen nemen we dagelijks de tijd om samen na te denken over hoe alles wat we zien en horen tijdens de Bett Show zich verhoudt tot de situatie in het Nederlandse hoger onderwijs. Ook organiseren we op 24 januari met Jisc een inhoudelijke bijeenkomst met collega's uit Groot-Brittannië om kennis uit te wisselen. We sluiten het bezoek aan de Bett Show en Londen af met een social event op 27 januari in de middag.

Arrangement

SURFnet biedt een arrangement dat bestaat uit de vliegreis, de hotelovernachtingen en een social event. Er is plaats voor 15 deelnemers. 

Vlucht

Retourvlucht met British Airways (economy class). Het vluchtschema is als volgt (lokale tijden):

 • heenreis dinsdag 24 januari 2017: vlucht BA4452 van Rotterdam (10.00 uur) naar London City (9.55 uur)
 • terugreis vrijdag 27 januari 2017: vlucht BA4459 van London City (19.25 uur) naar Rotterdam (21.15 uur) 

Hotel

Social event

 • Op dinsdag 24 januari sluiten we de inhoudelijke sessie bij Jisc af met een gezamenlijke borrel. Na afloop volgen nog een leuke activiteit en diner. 
 • Op vrijdag 27 januari proberen we na de Bett Show een bezoek aan een universiteit te combineren met sightseeing in Londen (details volgen). 

Kosten

 • De vlucht en het hotel kosten 850 euro per persoon.
 • De kosten van het social event volgen nog. 
 • Toegang tot de Bett Show is gratis. 

Aanmelden 

Arrangement

Je kunt je niet meer aanmelden voor de studiereis. Hij is volgeboekt.

Bett Show

Voor de Bett Show moet je jezelf apart aanmelden. Dat kan via de registratiebutton op de website van Bett Show

Vragen en meer informatie

Heb je vragen over deze studiereis of over studiereizen in het algemeen, stuur dan een e-mail naar miranda.hoogvliet@surfnet.nl.