Masterclass Tussen Kunst, Cloud en Digitale Transformatie

Datum: 09 MEI 2017 

Dimension Data en Cisco houden op 9 mei een masterclass over cloudadoptie en -innovatie. De masterclass vindt plaats in het Rijksmuseum en richt zich op directies en IT-bestuurders van instellingen die bij SURFnet zijn aangesloten.

Datum
09 mei 2017
Tijdstip
15:05-20:45
Locatie
Rijksmuseum Amsterdam
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Masterclass

Deze bijeenkomst wordt door publieke aanbieders georganiseerd rondom het SURFcumulus-aanbod. Tekst en bijeenkomst zijn geheel door de aanbieders samengesteld. SURFnet ondersteunt alle initiatieven om instellingen te helpen een juiste keuze te maken in het aanbod, maar we benadrukken dat wij (uit oogpunt van onafhankelijkheid) niet betrokken zijn bij de opzet, organisatie en/of presentaties. De enige inbreng van SURFnet hierin is het doorgeven van de uitnodiging, de afspraak dat deze bijeenkomsten altijd kosteloos zijn en dat alle instellingen welkom zijn. Wel kan het zijn dat de organisatie het aantal inschrijvingen per instelling beperkt als er een capaciteitsprobleem is of dreigt.

Dimension Data en Cisco nodigen u uit voor een exclusieve masterclass voor directies en IT-bestuurders van instellingen die bij SURFnet zijn aangesloten. De masterclass vindt plaats in het Rijksmuseum en sluit af met een privérondleiding en diner in de eregalerij onder toeziend oog van de Nachtwacht.

Met de sterk toenemende vraag naar de beschikbaarheid van technologie door een 'digital native' generatie van studenten en onderzoekers, transformeert uw IT-omgeving naar een digitale infrastructuur met moderne werkplekken voor een up-to-date, schaalbare en meer persoonlijke werk- en leerervaring. Cloud is hierin een fundamentele factor.

Dimension Data en Cisco bieden sinds kort via SURFcumulus een krachtige en zeer goed te managen IaaS cloud-omgeving. Wij geven u inzage in hoe wij samen met SURF (en GÉANT) de cloudadoptie en -innovatie stimuleren binnen uw sector en staan kort stil bij de unieke mogelijkheden voor uw instelling.

Programma

14:45 uur Ontvangst
15:05 uur Opening
Jeroen van Hamersveld, Managing Director, Dimension Data Nederland
Rob de Wildt, Director Public, Cisco
  Digitale Versnelling Nederland
Hendrik Blokhuis, Program Director Digitale Versnelling Nederland, Cisco
Een investeringsprogramma met als doel de digitalisering van de Nederlandse economie en maatschappij te stimuleren in samenwerking met overheid, bedrijfsleven en onderwijs.
  Digital disruption and Education
David Heyns, IaaS - Education and Healthcare, Cloud Infrastructure, Group Services, Dimension Data
Organizations are rapidly evolving their client experience, and with it their competitive advantage, by harnessing digital innovation within their marketplace. This is particularly true of educational institutions.
  Pauze
  Dimension Data and SURFcumulus
Vincent Steenhuis, Senior Business Development Manager, Dimension Data
Dimension Data is een van de organisaties die, in heel Europa, door SURFnet en GÉANT zijn verkozen voor deelname in het SURFcumulus project dat een grote stimulans kan geven aan het gebruik van cloud in uw organisatie.
  De HoloLens en het onderwijs en de wetenschap
John Kools, Directeur, QAP360
Welke innovatieve mogelijkheden kan de HoloLens het onderwijs bieden?
  De favoriete kunstwerken van Rijksmuseum-directeur: Taco Dibbits
Taco Dibbits, Directeur, Rijksmuseum
Taco vertelt u over zijn drie favoriete werken in het Rijksmuseum.
  Korte borrel en groepen vormen rondleiding
18:00 uur Privérondleiding Rijksmuseum
  Diner eregalerij Rijksmuseum
20:45 uur Einde

 

Aanmelden

U kunt zich hiervoor aanmelden door een e-mail te sturen naar yvonne.jansen@dimensiondata.com.