Workshop Van idee naar plan

Datum: 13 OKT 2017 

Wil je een projectvoorstel indienen voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs en heb je een (globaal) idee, maar heeft dit nog nadere uitwerking en bredere bespreking met alle betrokkenen nodig? Deze SURFacademy-workshop op vrijdag 13 oktober biedt je hiervoor handvatten.

Datum
13 okt 2017
Tijdstip
10:00-16:00
Locatie
SURF, Utrecht
Kosten
Geen
Voorkennis nodig?
Nee
Type onderwerp
Praktische vaardigheden
Soort bijeenkomst
Workshop

2 workshops ter voorbereiding op de subsidieaanvraag Open en online onderwijs

SURFacademy biedt 2 workshops aan om instellingen te ondersteunen bij het voorbereiden van een subsidieaanvraag voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs. In deze eerste workshop ‘Van idee naar plan’ krijg je handvatten aangereikt om van een idee te komen tot een weldoordacht plan. In de tweede workshop ‘Van plan naar projectvoorstel’ op donderdag 2 november ga je je plan omzetten naar een projectvoorstel.

Let op: de workshops zijn niet los van elkaar te volgen. Als je je voor deze workshopt inschrijft, meld je je ook gelijk aan voor de workshop van 2 november.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor medewerkers uit het hoger onderwijs die een projectvoorstel in willen dienen voor de pijler Online onderwijs en de pijler Open leermaterialen van de stimuleringsregeling Open en online onderwijs.

Programma

Onder leiding van een ervaren workshopleider staan we tijdens deze workshop stil bij vragen als: Wat is de essentie van je idee? Wat bereik je er mee? Wie heb je nodig? Waar kun je op aanhaken? Hoe vergroot je de betrokkenheid voor je idee binnen de instelling? Met wie zoek je al in een vroeg stadium afstemming? Wat is elders gedaan en wat kun je daarvan leren? We gaan aan de slag met de Planmaker, een speciaal ontwikkelde tool die de elementen van een projectplan visualiseert. En er is volop ruimte om van anderen te leren én anderen te helpen. Na deze workshop heb je de aanzet tot een robuust en weldoordacht plan in handen, en een strategie om het intern verder voor te bereiden.

Inschrijven en annuleren

Lees of je kunt deelnemen aan deze bijeenkomst. 

Aanmelden is niet vrijblijvend; lees de annuleringsvoorwaarden van SURFacademy-bijeenkomsten.