Bijeenkomst SURFcumulus

Datum: 21 NOV 2017 

Wil je weten wat de hybride IaaS-dienstverlening SURFcumulus voor jouw instelling kan betekenen, wil je meer weten over de use-cases en ben je benieuwd naar de nieuwe functionaliteiten? Kom naar de bijeenkomst op 21 november.

Datum
21 nov 2017
Tijdstip
13:30-15:30
Locatie
SURF, Utrecht
Kosten
Geen
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Voorlichtingsbijeenkomst

Over SURFcumulus

SURFcumulus is de hybride IaaS-dienstverlening van SURFnet. De essentie van SURFcumulus: een breed en geïntegreerd aanbod van IaaS-diensten voor instellingen, waar je zonder aanbesteding en onder de beste condities en garanties virtuele machines kunt aanschaffen. SURF neemt je het operationeel beheer van de platformen en de regievoering uit handen.

Voor wie?

Organisaties kunnen SURFcumulus afnemen als ze zijn aangesloten op SURFnet. Deze bijeenkomst is bedoeld voor mensen werkzaam bij instellingen die SURFcumulus al afnemen of hier interesse in hebben, zoals:

  • IT-directeuren
  • IT-managers belast met de sourcingstrategie
  • Beleidsmakers en projectmanagers in IT
  • Beheerders en andere medewerkers binnen de afdeling IT en Facility
  • Inkopers en juristen

Programma

Tijdens het eerste uur hoor je wat SURFcumulus nu eigenlijk is en hoe je de dienst zo effectief mogelijk kunt inzetten binnen je instelling. We bespreken de (technische) mogelijkheden en functionaliteiten en de meerwaarde van het Cloud Management Portal, waarmee je je virtuele machines beheert.

In het tweede deel richten we ons op de toekomst van SURFcumulus. We bespreken verschillende use-cases en nieuwe functionaliteiten, en we horen graag welke behoeften er bij jullie leven. Je krijgt ook ruim de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en kennis te delen!

Meer informatie

Neem contact op:

Sabita Behari

Business developer Enriched Technology

  • +31-887873000
  • Dit e-mailadres is afgeschermd. Activeer JavaScript om het te zien.
Laatste wijziging op 22 aug 2017