Workshop Van plan naar projectvoorstel

Datum: 02 NOV 2017 

In deze SURFacademy-workshop op donderdag 2 november krijg je handvatten aangereikt om te komen tot een overtuigend en volledig projectvoorstel voor de stimuleringsregeling Open en online onderwijs. Dit is een vervolg op de workshop Van idee naar plan van 13 oktober.

Datum
02 nov 2017
02 nov 2017
Tijdstip
10:00-13:00
13:30-16:30
Locatie
SURF, Utrecht
Kosten
Geen
Voorkennis nodig?
Nee
Type onderwerp
Praktische vaardigheden

2 workshops ter voorbereiding op de subsidieaanvraag Open en online onderwijs

SURFacademy biedt 2 workshops aan om instellingen te ondersteunen bij het voorbereiden van een subsidieaanvraag voor de pijler Online onderwijs en de pijler Open leermaterialen van de stimuleringsregeling Open en online onderwijs. In de workshop ‘Van idee naar plan’ op vrijdag 13 oktober krijg je handvatten om van een idee te komen tot een weldoordacht plan. In deze tweede workshop ‘Van plan naar projectvoorstel’ op donderdag 2 november ga je je plan omzetten naar een projectvoorstel.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor medewerkers uit het hoger onderwijs die een projectvoorstel in willen dienen voor de pijler Online onderwijs en/of de pijler Open leermaterialen van de stimuleringsregeling Open en online onderwijs.

Programma

Onder leiding van een ervaren workshopleider zetten we in deze workshop de volgende stap, ervan uitgaande dat er een goed doordacht (gedragen) plan is. Hoe kom je vanuit je plan tot een overtuigend en volledig projectvoorstel, dat meteen een goede basis vormt voor uitvoering van je plan? Als instrument pakken we deze keer het aanvraagsjabloon van de stimuleringsregeling erbij. Je werkt alvast onderdelen van je projectvoorstel uit en krijgt direct feedback van mededeelnemers en de workshopleiders. Na deze workshop is de basis voor je projectvoorstel gelegd.

Let op: tijdens deze workshop ga je echt inhoudelijk aan de slag met 1 van de 2 pijlers van de stimuleringsregeling. Daarom geven we deze workshop 2 keer:

  • de workshop voor de pijler Online onderwijs vindt plaats van 10.00 - 13.00 uur
  • de workshop van de pijler Open leermaterialen vindt plaats van 13.30 - 16.30 uur

Inschrijven

De 2 workshops zijn niet los van elkaar te volgen. Je meldt je via de workshop 'Van idee naar Plan' op 13 oktober ook gelijk aan voor deze workshop. Op het inschrijfformulier geef je aan of je op deze dag de Online onderwijs- en/of de Open leermaterialen-bijeenkomst wilt volgen.