Demolab onderzoekstools voor het hbo

Datum: 04 DEC 2017 

Op maandag 4 december organiseert SURF een demolab speciaal voor hogescholen over onderzoekstools. Het doel is kennis en ervaring uit te wisselen over een aantal onderzoekstools die je als onderzoeksondersteuner kan inzetten om onderzoekers op hogescholen te faciliteren.

Datum
04 dec 2017
Tijdstip
09:30-14:00
Locatie
SURF, Utrecht
Kosten
Geen
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Seminar

Inhoud

Op maandag 4 december organiseren Support4research & HBO Kennisinfrastructuur samen een demolab speciaal voor hogescholen over onderzoekstools. Op deze dag wisselen we kennis en ervaring uit rondom onderzoekstools (zoals webapplicaties, cloudservices, platforms en software) die je als onderzoeksondersteuner kan inzetten om onderzoekers te faciliteren. Bijvoorbeeld onderzoekstools voor het delen, beheren en archiveren van onderzoeksdata, publicatieplatforms of veilige toegang tot data of diensten.

Voor wie?

Ben je binnen het hbo bezig met research support of wil je daarmee aan de slag, dan zijn jij en je collega’s van harte welkom om deel te nemen aan het demolab.

Programma

We inventariseren op dit moment over welke onderzoekstools onderzoeksondersteuners in het hbo meer willen weten tijdens het demolab. Op basis daarvan stellen we het programma samen. Het programma volgt binnenkort.

Meer informatie

Heb je vragen of opmerkingen?  Neem dan contact met ons op via support4research@surf.nl

Per hogeschool kunnen er maximaal 4 personen deelnemen aan het demolab

Neem contact op:

Judith Pijnacker

Communitymanager onderzoek

  • +31-887873000
  • Dit e-mailadres is afgeschermd. Activeer JavaScript om het te zien.

Martine Teirlinck-Hermsen

Coördinator HBO Kennisinfrastructuur

  • +31887873787
  • Dit e-mailadres is afgeschermd. Activeer JavaScript om het te zien.
Laatste wijziging op 10 okt 2017