Keynotes

Tijdens het Cloud Event zijn er inspirerende keynotes van onder meer Luud Berings, Executive Coach en Leadership expert en Gregor Petri, Research Vice President van Gartner. 

Luud Berings

Luud is al vele jaren succesvol als inspirerend spreker, trainer, Executive Coach en Leadership expert. Hij heeft een brede ervaring in het werken met wereldwijde doelgroepen en verschillende culturen. In de afgelopen jaren, bijvoorbeeld, heeft hij o.a. Microsoft Leadership teams gecoacht in Japan, Rusland, Polen, Duitsland, Italië en Oostenrijk in het omarmen van de digitale transformatie.

Zijn opdrachtgevers vertrouwen op zijn ervaring en deskundigheid op het gebied van leiderschap en High Performing Teams en op zijn gave om mensen te inspireren in tijden van transformatie.

Voor het SURF Cloud Event 2018 gaat Luud in op de gevolgen van transformatie naar de cloud voor mens, team en organisatie.  Hierbij gaat hij in op op de verandering van rollen en relaties, en de weerstand die dit kan oproepen. 

Accept third party cookies to view this content.

Gregor Petri

Gregor Petri is Research Vice President bij Gartner met als aandachtsgebieden cloud computing, cloud service brokarage en service provider strategies. Gregor is een bekende spreker op bijeenkomsten en hij schreef onder andere 'Shedding Light on Cloud Computing' (2009).

Zijn LeanITmanager-blog wordt door Cloud Computing Journal genoemd als een van de van de Top-100 blogs over cloud computing ter wereld. 

Voor het SURF Cloud Event 2018 gaat Gregor in op marktontwikkelingen en de digitale transformaties die organisaties op het gebied van cloud doormaken.

Andres Steijaert

Andres Steijaert is cloud activity leader bij GÉANT Cloud Services. In die rol coördineert hij de samenwerking tussen de deelnemende NREN's (nationale onderwijs- en onderzoeksnetwerken) op het gebied van cloud. Andres ontving tijdens TNC18 in Trondheim de GÉANT Community Award 2018. Hiernaast is hij één van de oprichters van de SURF-Taskforce CLOUD.

Wat in Nederland bij SURF gebeurt, gebeurt in andere landen ook. SURF werkt ook op gebied van clouddiensten intensief samen met vergelijkbare not-for-profit organisaties  in Europa en wereldwijd. Andres vertelt wat dit oplevert en hoe instellingen via SURF gebruik kunnen maken van deze samenwerking.

Laatste wijziging op 28 aug 2018