Studiereis ELI 2019

van 17 FEB 2019 tot 23 FEB 2019 

Van 17 tot en met 23 februari 2019 organiseert SURF een studiereis naar de ELI Annual Meeting 2019 in Anaheim. Er zijn nog enkele plekken over. Schrijf je tot 15 januari in om samen met bestuurders, onderwijsadviseurs en experts van verschillende Nederlandse onderwijsinstellingen kennis uit te wisselen en inspiratie op te doen.

Datum
17 feb 2019
Tijdstip
09:00-17:00
Locatie
Anaheim, Californië, Verenigde Staten
Kosten
2.500 - 2.700 euro
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Conferentie

Kennis en ervaringen delen met Nederlandse collega's

Tijdens de SURF studiereis naar het jaarlijkse congres van het EDUCAUSE Learning Initiative (ELI) willen wij ons specifiek verdiepen in 2 thema's die ELI heeft geformuleerd:

 • learning environments and spaces
 • analytics (privacy, learning data, student advising, interventions)

We willen kennis en ervaringen uitwisselen en mogelijkheden onderzoeken om samen te werken aan een Nederlandse community rondom deze thema's.

Over ELI Annual Meeting 2019

ELI is een community die zich inzet voor het bevorderen van leren door middel van ICT-innovatie. De ELI Annual Meeting is het meest vooraanstaande congres over dit onderwerp. De vragen die bij dit congres aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

 • Welke nieuwe soorten leiderschap zijn er nodig voor het nieuwe onderwijs- en leerlandschap?
 • Wat zijn de beste methoden en technieken die innovatie en creatief denken bevorderen om het leren van studenten te ondersteunen?
 • Welke nieuwe onderwijstechnologieën lijken het meest veelbelovend?
 • Welke rol moeten gegevens en analyses spelen en wat zijn de wisselwerking tussen analyse en privacy?
 • Hoe kunnen we het beste de effectiviteit van onze leerinnovaties en -technologieën bepalen?
 • Welke leerruimtes en -omgevingen ondersteunen actief leren het beste?

Lees meer over het programma.

Over de reis

Kosten

GI Travel is gespecialiseerd in studiereizen. Het reisbureau stelt in opdracht van SURF een reis samen. De definitieve totaalprijs wordt spoedig vastgesteld, maar dit zal tussen de 2.500 - 2.700 euro per persoon bedragen. Dit is inclusief vlucht, overnachtingen, transfers van luchthaven naar hotel en luchthavenbelasting. De kosten van het social event en de Educause-conferentie zijn niet inbegrepen. Optioneel is een reis en annuleringsverzekering bij te boeken. Het kan zijn dat jouw instelling al een collectieve reis- en annuleringsverzekering heeft afgesloten.

Vlucht

 • Heenvlucht: 17 februari 2019 KL601 09.55 - 11.55 uur Amsterdam - Los Angeles 
 • Terugvlucht: 22 februari 2019 DL078 12.20 - 08.20 uur Los Angeles - Amsterdam*
  *aankomst de volgende dag

Afwijkende routes zijn niet mogelijk. Je kunt uitsluitend de datum van de heen- of terugreis wijzigen. Je moet dus één traject met de groep meevliegen. Bij een afwijkende reisdatum is de transfer tussen luchthaven en hotel voor eigen rekening. De kosten van een afwijkende reisdatum bedragen 75 euro per persoon, plus een eventuele toeslag voor extra hotelnachten en de eventuele meerkosten van de afwijkende vlucht. Afwijkende reisdata zijn te allen tijde op aanvraag en onder voorbehoud van acceptatie. Wanneer je een afwijkend arrangement boekt, kunnen er andere betalings-, annulerings- en wijzigingskosten van toepassing zijn. Je wordt hier bij de aanvraag over geïnformeerd.

Social event op 18 februari

Tijdens de studiereis verzorgt SURF op maandag 18 februari een social event inclusief diner. Aan het programma wordt nog gewerkt (o.a. een bezoek een universiteit). Zodra het programma bekend is, publiceren we de kosten. De kosten van dit event zijn nog niet inbegrepen in de totaalprijs van de reis.

Aanmelden voor de studiereis

Heb je interesse om mee te gaan met de studiereis naar ELI 2019? SURF start met een voorinschrijving voor de studiereis. Er zijn nog maar enkele plekken over. Wil je nog mee, neem voor de mogelijkheden contact op met studiereis@surf.nl.

Aanmelden ELI Annual Meeting

De ELI Annual Meeting is van dinsdag 19 tot en met donderdag 21 februari 2019. De aanmelding voor de conferentie is je eigen verantwoordelijkheid, dit kun je regelen via de website van ELI.

Vragen en meer informatie

Laatste wijziging op 18 jan 2019