Deep Learning voor Life Sciences

Datum: 09 MEI 2019 

Deze workshop presenteert een overzicht van machinale leertechnieken en introduceert de basisbegrippen die nodig zijn om kunstmatige neurale netwerken te begrijpen. Leer het basisgebruik van hulpmiddelen voor beeldverwerking en stem de resultaten van uw neurale netwerk af om uw doelen te bereiken.

Datum
09 mei 2019
Tijdstip
09:00-17:00
Locatie
SURF Utrecht
Voorkennis nodig?
Nee
Soort bijeenkomst
Workshop

Hot topic

Deep Learning is een echt hot topic geworden voor verschillende onderzoeksgebieden om informatie en correlaties te verkrijgen tussen enorme hoeveelheden data die anders erg moeilijk of zelfs onmogelijk zijn om op een puur analytische manier te verwerken.

Programma

Deze workshop begint met een ochtendsessie met een overzicht van machinale leertechnieken en later met de introductie van de basisbegrippen die nodig zijn om kunstmatige neurale netwerken te begrijpen. De middagsessie is bij uitstek praktisch en toegepast op de levenswetenschappen. U kunt mogelijk het basisgebruik van hulpmiddelen voor beeldverwerking leren en de resultaten van uw neurale netwerk afstemmen om uw doelen te bereiken. De hands-on oefeningen worden uitgevoerd met behulp van de programmeertaal Python in een Jupyter-schrift.

For wie?

De cursus is bedoeld voor studenten en andere onderzoekers, met name uit de life sciences, die willen weten hoe de verschillende technieken voor diep leren kunnen worden toegepast op hun dagelijkse werk.

Vereisten 

Deelnemers moeten een laptop meenemen met een Mac-, Linux- of Windows-besturingssysteem (geen tablet, Chromebook, etc.).

Laatste wijziging op 18 mrt 2019