Bijeenkomst

Bijeenkomst SURFcumulus Update

Ben je benieuwd naar wat de nieuwe dienstbeschrijving van SURFcumulus voor jou inhoudt, of wil je weten wat SURFcumulus voor jouw instelling kan betekenen? Kom dan naar de bijeenkomst over SURFcumulus, op 10 december. In twee uur praten we je bij over de dienst zelf, en laten we zien wat er veranderd is.

Skydivers boven wolkendek
10 dec 2019
Tijd
10.00-12.00 uur
Plaats
Kantoor SURF, Utrecht

Nieuwe dienstbeschrijving

Rond 1 oktober publiceren we de nieuwe dienstbeschrijving voor SURFcumulus, die op 1 april 2020 ingaat. In de bijeenkomst hoor je welke veranderingen en verbeteringen er zijn en wat die voor jou als instelling betekenen. Zodra de nieuwe dienstbeschrijving beschikbaar is, kun je deze vinden via SURFcumulus.

Gebruik je nog geen SURFcumulus?

Ontdek tijdens de bijeenkomsten wat SURFcumulus is en hoe je de dienst kunt gebruiken voor jouw instelling. Dus ook als je nog niet goed weet of SURFcumulus bij jouw instelling past, is deze bijeenkomst interessant!

Schrijf je in voor een bijeenkomst in november of december

Kun je nou niet komen op 10 december? Kom dan naar de bijeenkomst in november:

Voor wie?

IT-managers die op zoek zijn naar een passende cloud-oplossing voor hun instellingen, en bestaande klanten van SURFcumulus die meer willen horen over de veranderingen en verbeteringen van de vernieuwde dienstbeschrijving.

Inschrijven en annuleren