Congres

Challenge day: de leeromgeving van de toekomst

Met de Challenge day willen wij de samenwerking tussen marktpartijen en onderwijsinstellingen bevorderen om onderwijsinnovatie te versnellen. Wij dagen daarvoor leveranciers uit om samen te werken aan vraagstukken die bij meerdere instellingen centraal staan. Op 12 maart worden de resultaten gepresenteerd aan onze instellingen.

Muntgebouw Utrecht
12 mrt 2020
Tijd
9.15 - 17.30 uur
Plaats
Muntgebouw Utrecht

Voor leveranciers

Leveranciers van educatieve applicaties of hardware die bij willen dragen aan de leeromgeving van de toekomst hebben zich inschreven. Zij worden binnenkort gepresenteerd op de website. 

Voor onderwijsinstellingen

Werk je bij een onderwijsinstelling en heb je interesse in oplossingen die leveranciers hebben bedacht voor de leeromgeving van de toekomst? Kom dan op donderdag 12 maart naar de Challenge day in het Muntgebouw in Utrecht. Op de Challenge day 2020 presenteren leveranciers de resultaten van de challenges om de leeromgeving van de toekomst te realiseren. Bekijk het programma of schrijf je in als bezoeker (alleen voor bij SURF aangesloten instellingen)

Over de Challenge day

Het doel van de Challenge day is om de samenwerking tussen marktpartijen en onderwijsinstellingen te bevorderen om onderwijsinnovatie te versnellen. Wij dagen daarvoor leveranciers uit om samen te werken aan vraagstukken die bij meerdere instellingen centraal staan. We helpen leveranciers om deze challenges aan te gaan, door het organiseren van ondersteuning en hackathons.

Op donderdag 12 maart 2020 komen instellingen en leveranciers samen en worden de resultaten van de challenges gepresenteerd. Daarnaast zijn er keynotes en is er een leveranciersmarkt waar veel kennisuitwisseling plaatsvind. Bekijk het programma.

Meer informatie

Heb je vragen over de Challenge day of over de challenges stuur een mail naar:  challengeday@surf.nl