Bijeenkomst

Circulair ICT-netwerk

Wil jij een bijdrage leveren aan het maatschappelijk verantwoord inkopen van ICT? Kom dan naar het Circulaire ICT-netwerk, want door samen te werken kunnen we de markt inspireren en bewegen om te innoveren, om duurzamer en socialer te werken. Samen kunnen we leren en tools ontwikkelen om meer impact te maken.

2 personen aan bureau van bovenaf gefotografeerd
12 sep 2019
Tijd
10.00 tot 14.00 uur
Plaats
SURF-kantoor Utrecht

Duurzaamheidsaspecten inkopen van ICT

Bij de inkoop van ICT is het van belang om duurzaamheidsaspecten zoals energiebesparende maatregelen, hergebruik van materialen en componenten, het voorkomen van e-waste en het verbeteren van arbeidsomstandigheden in de keten mee te nemen. Maar dit is in de praktijk niet eenvoudig.

Door samen te werken kunnen we de markt inspireren en bewegen om te innoveren, om duurzamer en socialer te werken. En door samen te werken kunnen we van elkaar leren en handvatten en tools ontwikkelen om meer impact te maken.

De strategie en invulling van het Circulaire ICT Netwerk staan nog niet vast, we willen een netwerk neerzetten dat voor langere termijn blijft voortbestaan en aansluit bij de behoeften en wensen van de deelnemers. Wel staan er voor 2019 2 bijeenkomsten op het programma.

Data

  • Bijeenkomst 1: 12 september - 10.00 tot 14.00 uur
  • Bijeenkomst 2: 2 december - 10.00 tot 14.00 uur 

Voor wie?

Ben jij inkoper, jurist, contractmanager, budgethouder of ander geïnteresseerd en wil je meer leren en delen over maatschappelijk verantwoord inkopen van ICT? Dan is dit netwerk voor jou interessant. 

Inschrijven en annuleren