Webinar

Deployment van Microsoft Teams telefonie - onderdeel MIIP

Wil je nog voor de start van het nieuwe academisch jaar aan de slag met de uitrol van Teams telefonie? Tijdens dit webinar vertellen we je onze ervaringen bij SURF met dit platform en geeft een expert van Microsoft meer informatie over de blauwdruk van het deployment framework.

SURF & Microsoft MIIP
07 jul 2022
Tijd
15.00-16.00 uur
Plaats
Online

Bij SURF maken we gebruik van Teams telefonie, maar hoe zijn wij hiermee aan de slag gegaan en wat zijn onze ervaringen? Projectleider Joost van der Heide legt uit: wat waren de uitdagingen? Wat verliep gemakkelijk? Wat was de tijdlijn en waar moet je rekening mee houden als je aan de slag gaat met Teams telefonie?

Ivan Jankovic (Microsoft) vertelt je hierna in een verdiepende presentatie meer over het deployment framework, waarmee onder andere de Teams journey wordt doorlopen. Op deze manier krijg je stap voor stap inzicht in het framework dat bij verschillende onderwijsinstellingen in Nederland is gebruikt om Teams telefonie in gebruik te nemen.

Er is na beide presentaties voldoende tijd om specifieke vragen voor jouw instelling te stellen. Daarnaast inventariseren wij ook welke onderwerpen jullie graag in een volgende sessie willen behandelen. 

Dit webinar wordt opgenomen en de slides worden achteraf gedeeld. 

Voor wie?

Dit webinar is met name geschikt voor projectmanagers en technici.

Agenda

15.00-15.05 Introductie
15.05-15.25 Ervaringen met Teams telefonie deployment bij SURF
15.30-15.50 Blauwdruk van Teams telefonie deployments door Microsoft
15.50-16.00 Afsluiting en afstemming voor volgende Microsoft (Teams telefonie) onderwerp(en)

MIIP

Dit webinar is onderdeel van de SURF samenwerking met Microsoft (MIIP).