Congres

EPIC - Educational Pioneers and Innovators Conference

Ben jij een onderwijsinnovator? Ben jij een pionier op het gebied van innovatieve technologie in het onderwijs? Kom dan naar EPIC!

Logo EPIC
30 mei — 01 jun 2022
Plaats
Van Nelle Fabriek, Rotterdam

Delen en versnellen van innovatieve toepassingen

EPIC is de Educational Pioneers and Innovators Conference. EPIC, georganiseerd door het Versnellingsplan, is een internationale conferentie gericht op het delen en versnellen van innovatieve toepassingen in het hoger onderwijs wereldwijd. Welke digitale transformaties vinden er op dit moment plaats in het hoger onderwijs? Wat zijn de wereldwijde trends in technologie-ondersteunde innovatie in het hoger onderwijs? 

Voor wie?

Bent u een onderwijsinnovator? Ben jij een pionier op het gebied van innovatieve technologie in het onderwijs? Ben jij inhoudsdeskundige, innovatief ondersteuner in het hoger onderwijs, lid van een beoordelingscommissie, beleidsadviseur in het hoger onderwijs of bij de overheid? Of ben je lid van een studentenorganisatie? Dan is EPIC iets voor jou!

EPIC-thema's

In 6 thematische streams biedt de conferentie keynotes, workshops, discussies, en meer, over verschillende onderwerpen met betrekking tot innovatie in het onderwijs met technologie. De streams zijn:  

  • Aanjagen van duurzame verandering in het hoger onderwijs 
  • Digitale vaardigheden verbeteren
  • Flexibilisering van het onderwijs 
  • Naar digitale (open) onderwijsmiddelen 
  • Veilig en betrouwbaar gebruik van leeranalyses
  • Technologie-ondersteund onderwijs