Informatiebijeenkomst

Informatiewebinar edubadges

Overweeg jij om digitale certificaten uit te reiken aan je studenten? Ontdek tijdens dit webinar de mogelijkheden van edubadges. Je krijgt een demo van het edubadges-platform en we informeren je over wat er komt kijken bij het implementeren in jouw instelling.

edubadges icoon
20 jun 2023
Tijd
13.00 - 14.30 uur
Plaats
Online

Eén platform voor digitale certificaten

Reik edubadges digitaal uit aan studenten in het veilige en betrouwbare edubadges-platform. Ontdek tijdens het webinar wat edubadges kunnen betekenen voor jou als instelling en voor je studenten. Je krijgt een demo van het edubadges-platform, zodat je ziet hoe edubadges aan studenten worden uitgereikt. Ook hoor je alles over de stappen om te starten met edubadges, het huidige gebruik van edubadges in het mbo, hbo en wo en de toekomstplannen van de dienst.

Voor wie?

Voor geïnteresseerden die werkzaam zijn bij een onderwijsinstelling, die zich oriënteren op het gebruik van digitale certificaten voor specifieke onderwijsheden of die al weten dat ze aan de slag willen met edubadges.

Persoonlijke afspraak

Wil je liever een persoonlijke afspraak? Of komt het moment van het webinar je niet uit? Plan dan een online meeting met een van de productmanagers van edubadges.

Meer informatie