Congres

Innovative Learning Spaces Summit 2023

Ben jij geïnteresseerd in het thema Learning spaces? En wil jij inspiratie opdoen en je kennis en netwerk uitbreiden? Neem dan samen met collega’s uit het land online deel aan de Innovative Learning Spaces Summit 23. Dus wel je netwerk uitbreiden en met collega’s in gesprek over learning spaces. Maar niet een dure reis naar Praag.

Twee jonge onderzoekers met een oudere dame samen achter een laptop
13 — 15 sep 2023
Plaats
Kantoor SURF Utrecht

De Special Interest Group Learning spaces organiseert het gezamenlijk online deelnemen aan de International Learning Spaces Summit 23.

Gezamenlijk online deelnemen aan de Innovative Learning Spaces Summit 23

Onderwijsruimtes in de breedste zin van het woord staan centraal op de jaarlijkse Innovative Learning Spaces Summit (ILSS22). Dit jaar vindt de fysieke bijeenkomst in Praag plaats van 13 tot en met 15 september 2023. Het is een zeer brede conferentie met uiteenlopende onderwerpen binnen het thema innovatieve learning spaces. Het ontwikkelen van de visie op de campusontwikkeling, het realiseren van gebouwen en onderwijsruimtes en de didactiek bij het gebruik van innovatieve learning spaces zijn onderwerpen die allen aan bod kunnen komen. Een congres voor iedereen die vanuit verschillende disciplines betrokken is bij die het realiseren van innovatieve onderwijsruimtes. Van architect tot onderwijskundige en AV-specialisten. 

Online deelnemen vanuit Utrecht

Sinds de coronapandemie is het mogelijk om deze summit ook online te volgen. Dat heeft als voordeel dat je minder tijd en geld kwijt bent aan reizen en daarmee ook een lagere milieubelasting. Maar dan mis je ook twee belangrijke aspecten: het reflecteren met collega’s over de presentaties en het uitbreiden van je netwerk. Deze nadelen kunnen we wegnemen door gezamenlijk online deel te nemen. Dat willen we deze keer in Utrecht doen.

Een congres voor iedereen die vanuit verschillende disciplines betrokken is bij die het realiseren van innovatieve onderwijsruimtes.

Online conferentie

Close-up van handen die op een laptop typen

Gedurende de gehele conferentie streamen we de conferentie in een onderwijsruimte. De conferentie in Praag heeft 1 track. De ervaring leert dat er presentaties zijn die niet voor iedereen interessant zijn. Op die momenten kun je, in een tweede ruimte die we tot onze beschikking hebben, in gesprek gaan met Nederlandse en Vlaamse collega’s.

De workshop Future Learning Spaces: Synergy in Co-creation! die in Praag door de collega’s van de UU wordt verzorgd, zal ook in Utrecht worden gegeven. Ook de mastermind-sessie zal in Utrecht worden gegeven.

Netwerken en sociaal

Naast het online programma is er genoeg ruimte voor ontmoeten. We organiseren de lunches tijdens deze conferentie. Ter plekke kunnen we besluiten om gezamenlijk te gaan dineren.
Deelname biedt dus een mooie kans om collega’s uit Nederland en Vlaanderen uit jouw interessegebied te ontmoeten.

Korting op deelname

Met de organisatie van de conferentie hebben we een deal gesloten. Je kunt deelnemen aan de online conferentie voor € 599,- in plaats van € 1.595,-. In Utrecht ben je verder geen kosten kwijt. De lunch, koffie en thee is voor onze rekening. Heb je al een kaartje gekocht voor de conferentie en wil je aansluiten in Utrecht? Schrijf je hier in en laat het ons even weten.

  • Data: 13, 14 en 15 september 2023
  • Locatie woensdag: je eigen werkplek
  • Locatie donderdag en vrijdag: Kantoor SURF Utrecht
  • Catering: Koffie, thee en lunch
  • Kosten: € 600,-
  • Zelf regelen en betalen: de reizen naar Utrecht.

Meer informatie?

Het voordeel van gezamenlijk deelnemen aan de online-conferentie. Wel het netwerk, niet de reis. Wil je meer informatie? Stuur een email naar michel.jansen@surf.nl.