Workshop

Kennisdelingsbijeenkomst Microsoft 365

Na twee succesvolle bijeenkomsten in mei en december 2020 organiseren saMBO-ICT, Microsoft en SURF een nieuwe Teams-editie van de Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365 voor het mbo en hbo.  Meld je aan en ontdek samen met collega’s van andere instellingen hoe je voor jouw onderwijs(instelling) alles uit Microsoft 365 haalt.

mannen met laptop
28 mei 2021
Tijd
10.00 - 14.00 uur
Plaats
Online

Ook deze editie bieden we weer een programma met interessante sprekers en workshops, waarin efficiënt implementeren van en slim werken met Microsoft 365 in het onderwijs centraal staan.

Doel bijeenkomst

De bijeenkomst vindt digitaal in Teams plaats. Het doel is om samen met collega’s van andere instellingen te ontdekken hoe je voor jouw onderwijs(instelling) het beste uit Microsoft 365 haalt.

Voor wie?

De Kennisdelingsbijeenkomst Onderwijs Microsoft 365 is interessant voor docenten, functioneel beheerders, digitale ondersteuners, onderwijskundigen, beleidsmakers en informatiemanagers.

Programma

De bijeenkomst begint met een keynote-spreker. Hierna volgen verschillende rondes met presentaties en workshops over specifieke onderwerpen. Hierbij ligt de nadruk op praktische voorbeelden en ervaringsverhalen van collega’s uit het mbo en hbo. Ook streven we naar diverse werkvormen met een hoog interactief karakter.

Inschrijven en annuleren