Informatiebijeenkomst
Maand van artificial intelligence in het onderwijs

Elke week in juni worden online en live events op locatie georganiseerd over AI in het onderwijs. Misschien wel bij jou in de buurt. We werken samen aan een goed gevuld programma. Houd het in de gaten! Organiseer jij een event dat past bij dit thema? Stuur je event in! Samen weten we meer, en samen leren we meer.

Maand van AI 2024 LOGO

De ontmoeting

De maand van AI in onderwijs zit erop! Dat waren een boel activiteiten, en het is ook een druk jaar geweest rondom AI in onderwijs. Ontzettend veel mooie initiatieven en daar zijn wij enorm blij mee. Toch zien we nog een boel eilandjes, gelukkig kunnen we die al wat beter in kaart brengen door de maand van AI. 

Over de ontmoeting

Nu nog de brug zien te slaan en elkaar ontmoeten! Daarom nodigen de organisatoren van de Maand van AI jullie uit om elkaar, en ons, te ontmoeten op 28 juni. Kom langs en wordt vermaakt door de scherpe humor van de Koningstheateracademie, win de AI-pubquiz en ontmoet elkaar tijdens meerdere speeddate rondes waar we kennis, ervaringen, worst en best practices kunnen uitwisselen.

Aanmelden

Programma

Waar je in de Maand van AI elke week moest kiezen tussen allerlei verschillende bijeenkomsten, focussen we bij de afsluiting vooral op verbinding. Er is veel ruimte om mensen binnen én buiten je sector te ontmoeten en inzichten uit te wisselen. Daarnaast organiseren we een AI-quiz, om je kennis na een maand vol nieuwe kennis te testen. Dit alles doen we natuurlijk onder het genot van een hapje en een drankje.

13:00 Inloop + Lunch
13:30 Opening
13:45 Keyact door Koningstheateracademie
14:00 AI-generated Pubquiz
15:00 Pauze
15:15  Speeddate
16:00 Gezamenlijke afsluiting en borrel
16:30 Einde

 

Locatie

Kantoor van SURF Utrecht, op Moreelsepark 48 (3511 EP Utrecht), in ruimte 3.5. 

Naar routebeschrijving

Aanmelden

Kom je samen met ons de Maand van AI afsluiten? Meld je aan! Aanmelden kan tot 20 juni.

Aanmelden