Maand van AI in onderwijs in het teken van verkennen, veranderen en verbinden

Ieder jaar staat juni weer in het teken van AI in onderwijs. De hele maand worden er weer tal van gratis events georganiseerd, door het hele land én online. Inspiratie gegarandeerd!

Header Maand van AI in Onderwijs 2024

Waar heb jij behoefte aan?

  • Laat je informeren door betrouwbare kennispartners als SURF, SIG AED, Kennisnet, NOLAI, Npuls en de Nederlandse AI Coalitie.
  • Draag actief bij aan de verandering van ons onderwijs en werk samen met experts uit het vakgebied.
  • Wissel van gedachten met andere professionals binnen en buiten jouw sector of branche over de kansen en risico’s van AI in onderwijs.

Wat staat er op het programma?

Elke week worden online en live events op locatie georganiseerd over AI in het onderwijs. Misschien wel bij jou in de buurt. We werken samen aan een goed gevuld programma, vanaf medio april wordt het gepresenteerd en verder aangevuld. Houd het in de gaten!

Bekijk het actuele programma

Ook bijdragen aan het programma?

Organiseer jij in de maand juni een (online) bijeenkomst rondom AI in onderwijs, of publiceer jij een artikel, blog of podcast? Samen weten we meer, en samen leren we meer.

Geef je event op vóór 30 april 2024

Wie zijn wij?

Een groep krijgt een training in Hybrid Cloud

MVAI is een gezamenlijk initiatief van Kennisnet, Nederlandse AI Coalitie (NL AIC), Npuls, NOLAI, SURF en de special interest group AI in Education, (SIG AIED). Dit is de vierde keer dat de Maand van AI in onderwijs wordt georganiseerd