Webinar

Microsoft Zero Trust webinar | onderdeel MIIP

Neemt je instelling deel aan de Microsoft overeenkomst 2022-2026 via SURF? We merken dat het Zero trust security model aandacht verdient in tijden waar het onderwijs gefocust is op veiligheid van IT-systemen, privacy en welke strategische stappen te nemen om beschermd te zijn.

SURF & Microsoft MIIP
20 okt 2022
Tijd
15.00-16.00 uur
Plaats
Online

Doel webinar

Het doel van de webinar is om te begrijpen wat Zero Trust is en wat je kunt doen als onderwijsinstelling op het gebied van security. Wat heeft je instelling op dit moment al, wat heb je nog nodig en waarom? We sluiten de sessie af met concrete follow-ups en stappen die je kunt nemen op het gebied van security.

Microsoft sprekers

Dit webinar is onderdeel van de SURF samenwerking met Microsoft (MIIP).  

  • Jelle Niemantsverdriet - National Security Officer
  • Ronald Schouten - Cybersecurity Advisor Government & Education
  • Yaniv Volinsky - Cyber Security Technology Specialist

Agendapunten webinar 

  • 15.00 uur - Introductie: Microsoft in Oekraïne: een verhaal over security en de reactie van Microsoft op de inval van Rusland in Oekraïne, gericht op de digitalisering en technische ondersteuning bij verdedigingen tegen cyberaanvallen
  • 15.15 uur - De basis van Zero-Trust: Strategische en technische uitleg van het raamwerk en de specifieke onderdelen ervan. Hoe kan het zowel strategisch en technisch ingezet worden?
  • 15.45 uur - Hoe te beginnen: Follow-ups, welke stappen kan ik nemen met mijn onderwijsinstelling op het gebied van security?

Er is tijdens het webinar gelegenheid om vragen te stellen. 

Voor wie?

Deelnemers SURF consortium Microsoft overeenkomst 2022-2026; interessant voor CISO’s, IT architecten, -beheerders en security specialisten.

Dit webinar wordt opgenomen en we delen de slides van de presentaties na afloop.