Congres

Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs 2019

Kom naar de Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs (NDDHO) en hoor alles over de laatste ontwikkelingen over groene ICT en duurzaamheid in hoger onderwijs en onderzoek in Nederland.

Speakers at the Virtual and Augmented Reality for Research Event at the Virtual and Augmented Reality for Research Event
24 mei 2019
Tijd
09.30 tot 18.00 uur
Plaats
Avans Hogeschool (Den Bosch)

Motto NDDHO 2019

4 thema’s staan centraal: voeding, energie, circulaire economie en digitalisering, onder het motto ‘Voed alle duurzame veranderingen: voed de toekomst’. Het wordt een dag met boeiende sprekers, mooie studentenprojecten en inspirerende interacties.

Keynote 

Visionair en  hoogleraar Duurzaam Ondernemen aan de Radboud Universiteit Jan Jonker vertelt over de radicale verduurzaming van onze economie en maatschappij die nodig is. 

Voor wie?

Het evenement is niet alleen interessant voor duurzaamheidscoördinatoren of ICT’ers, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid  of die ICT wil inzetten om verduurzaming binnen onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering te bewerkstelligen.

In het bijzonder:

  • opleidingsmanagers
  • docenten en onderzoekers van ICT-opleidingen
  • studenten
  • managers facilitair en inkoop
  • onderzoekers en betrokkenen bij topsectoren

Werk je niet in het hoger onderwijs of middelbaar beroepsonderwijs? Dat is geen probleem. Iedereen is van harte welkom om te komen. 

Organisatie

Dit event is een samensmelting van het symposium Groene ICT en Duurzaamheid van SURF en de uitreiking van de SustainaBul van het studentennetwerk Morgen.

SURF en Morgen organiseren het evenement samen met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), Het Groene Brein, de Special Interest Group Groene ICT en Duurzaamheid en Green IT Amsterdam.

Meer informatie

Bezoek de website van Nationale Dag voor Duurzaamheid in het Hoger Onderwijs voor het programma en meer informatie.