Bijeenkomst

Netwerkbijeenkomst What’s going on bij SURF Onderwijs en ICT?

Werk jij bij een adviesbureau op het gebied van onderwijsinnovatie? Kom dan op 3 juni naar deze bijeenkomst en laat je bijpraten over de onderwijsinnovatieprojecten van SURF waarin wij samen met instellingen het onderwijs vernieuwen met ICT. Ook is er gelegenheid om kennis uit te wisselen en te netwerken.

Twee mannen aan een tafeltje met elkaar in gesprek
03 jun 2019
Tijd
15.15 tot 17.15 uur
Plaats
SURF-kantoor, Utrecht

SURF: partner voor instellingen op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT

Hogescholen en universiteiten willen het onderwijs flexibeler maken, studenten meer keuzevrijheid bieden en het onderwijs up-to-date houden met digitale innovaties. SURF is voor hen een belangrijke partner als het gaat om het opbouwen en uitwisselen van kennis en ervaring en het aanbieden van diensten op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT.

Doe je voordeel met onze opgebouwde kennis en ervaring

Onze opdracht is om zoveel mogelijk onderwijsinstellingen te laten profiteren van onze kennis en ervaring. Ook jij kan met deze kennis je voordeel doen in je werk voor de instellingen. Daarom organiseren we op 3 juni deze bijeenkomst waarin je meer hoort over de onderwijsinnovatieprojecten van SURF en over het Versnellingsplan van SURF, VSNU en Vereniging Hogescholen.

Doel bijeenkomst: kennismaken, kennis uitwisselen en mogelijkheden voor samenwerking

Tijdens deze bijeenkomst maak je kennis met SURF en vertellen we je over de kennis, ervaring en diensten die SURF samen met de onderwijsinstellingen opbouwt. Ook biedt de bijeenkomst je de mogelijkheid om kennis uit te wisselen over actuele onderwerpen en is het een goede kans om elkaar beter te leren kennen en te verkennen of er mogelijkheden voor samenwerking zijn.

Voor wie?

De bijeenkomst is specifiek bedoeld voor diegenen die bij een onderwijsadviesbureau werken of zelfstandig adviseur zijn voor het hoger onderwijs en werken aan onderwijsinnovatie met ICT.

Programma

15.15 Ontvangst
15.30 Welkom en inleiding op SURF onderwijs
door Christien Bok
15.55 Toelichting op het Versnellingsplan onderwijsinnovatie met ICT
door Arian Ooijevaar
16.10

Themagesprekken over de volgende onderwerpen:

  • Digitale leeromgeving
  • Onderwijslogistiek
  • Open onderwijs
  • Gebruik maken van studiedata
  • Edubadges en standaarden
  • Online en blended onderwijs
16.50 Korte terugkoppeling per thema
17.00 Netwerkborrel

Inschrijven en annuleren