Webinar

Online kennisdeling: Op zoek naar het optimale blended ontwerp in coronatijd

Hoe bepaal je de optimale mix tussen face-to-face en online onderwijs? En welke oplossingen heb je hiervoor? Stel al je vragen tijdens dit webinar van de SIG Blended Learning.

Studenten aan een tafel achter hun laptops
07 jul 2020
Tijd
10.00 - 11.30 uur (uiterlijk)
Plaats
Online

Sta jij of staat jouw team voor de uitdaging goed blended onderwijs te ontwerpen? Dan nodigen we je van harte uit om deel te nemen aan dit webinar van de SIG Blended Learning, werkgroep Docentprofessionalisering blended learning. Draag oplossingen aan én breng vragen in. Aan de hand daarvan voeren we het gesprek. Als afronding formuleren we conclusies. Natuurlijk biedt het webinar ook de gelegenheid om contacten te leggen en mogelijk tot verdere samenwerking te komen.

Ben je ondersteuner, docent, manager, onderwijskundige of vergelijkbaar? En ben je verantwoordelijk voor onderwijsontwikkeling en met je team betrokken bij dit vraagstuk? Schrijf je in en beantwoord vooraf (kort) twee vragen:

  • Welke oplossing heb jij om de optimale mix tussen face-to-face en online onderwijs te bepalen?
  • Welke prangende vraag heb je?

De informatie die je geeft is alleen ter inzage voor de leden van de SIG Blended Learning en voor de deelnemers aan de sessie.

Let op: Het zal mede van het verloop van de sessie afhangen en je inbreng hierbij, in hoeverre jouw specifieke situatie aan de orde komt.