Seminar
Online seminar What's next @ SURFconext

Tijdens het online seminar What's next @ SURFconext op 17 november hoor je alles over de laatste ontwikkelingen van SURFconext en gaan we met elkaar in gesprek over hoe we er samen voor kunnen zorgen dat inloggen veilig blijft.

Man met microfoon seminar

Inschrijven What's next @ SURFconext

Nieuws @ SURFconext: online

Omdat corona nog steeds niet weg is, hebben we besloten om van What's Next @SURFconext een online event te maken. Je hoort nog steeds alles over de laatste ontwikkelingen en de plannen voor komende tijd. We gaan op verschillende interactieve manieren met elkaar in gesprek over hoe we er samen voor kunnen zorgen dat inloggen op digitale systemen goed en veilig is en blijft. Deze dag bestaat uit verschillende presentaties, parallelsessies en mogelijkheden om ook online met elkaar te kunnen netwerken.

Voor wie?

Ben jij degene die moet weten hoe je ervoor zorgt dat mensen goed en veilig kunnen inloggen op instellingssystemen, digitaal of online? Schrijf je dan in! Deze dag is speciaal voor mensen werkzaam bij de IT-afdelingen, in researchsupport, of bij de bibliotheek. Uiteraard ook voor SURFconext-beheerders, informatiearchitecten en IT-managers

Inschrijven en annuleren

Schrijf je in