Webinar

Online Wi4-uurtje

Fysiek komen we niet meer samen voor het wifi-café, maar er is wél nog veel interessants te vertellen. We gaan daarom door met het Wi4-uurtje. Ben je vakmatig bezig met wifi? Sluit aan bij het online Wi4-uurtje van SURF, dé plek om bij te blijven op wifi-gebied!

Webinar wi4-uurtje
08 apr 2021
Tijd
16.00-17.00 uur
Plaats
online

Tijdens het online Wi4-uurtje concentreren we steeds op 2 onderwerpen; inclusief vragen duren ze elk ongeveer 20 minuten. Praat na afloop vooral nog even na in de virtuele ruimte!

Voor wie?

Ben je vakmatig bezig met wifi, BLE of LBS? Sluit dan vooral even aan!

Programma

We hebben dit keer twee onderwerpen:

  • SURF ontwikkelde samen met Hanzehogeschool een app die op basis van IOT-gegevens kan helpen met de vraag: waar kan ik werken of studeren, waar is er een Plekkie voor me? - Florian Draisma (SURF)
  • WLA cookbooks - Wireless Lan Associations, van wireless engineers voor wireless engineers, kwam erachter dat er in de wireless community een gebrek is aan standaard processen welke samen een succesvol ontwerp en uitrol van een draadloos netwerk vormen. Verschillende WLA engineers van de gehele wereld zijn aan het werk geweest om op basis van hun kennis en ervaring de diverse cookbooks te maken met handvatten om te komen tot een excellent wifi netwerk - Mark Raats (YaWorks)