Bijeenkomst

Regiobijeenkomsten over de toekomst van de campus

Hoe ziet de campus er in 2040 uit? Denk en praat mee over de toekomst van de campus in het mbo, hbo en wo. Binnen het Future Campus project organiseert SURF drie regiobijeenkomsten in mei en juni, waarin we samen werken aan het creëren van diverse toekomstscenario's voor de campus. 

Gebouw in Groningen waarop staat Get started the future is here
23 mei — 01 jun 2023
Time
9.30 - 17.00 uur
Location
Deventer, Eindhoven en Amsterdam

Future Campus  

SURF voert een toekomstverkenning uit en organiseert binnen het Future Campus project 3 regiobijeenkomsten door heel Nederland. In één dag werken we samen toe naar het creëren van diverse toekomstscenario's voor de campus.

De bijeenkomsten vinden plaats op: 

  • 23 mei bij Hogeschool Saxion Deventer (open voor iedereen, maximaal 30 deelnemers) MELD JE AAN
  • 25 mei in Fontys Hogeschool Eindhoven (open voor iedereen, maximaal 30 deelnemers) MELD JE AAN
  • 1 juni bij de Universiteit van Amsterdam (open voor iedereen, maximaal 30 deelnemers) MELD JE AAN

We beginnen in de ochtend met het identificeren van de belangrijkste drijvende krachten en trends in relatie tot campusontwikkeling. In de middag duiken we in scenario-ontwikkeling. We bedenken passende titels en beschrijven een dag in het leven van een student uit de toekomst. Met prikkelende werkvormen werken we toe naar diverse toekomstscenario's. 

Voor wie? 

De regiobijeenkomsten zijn bedoeld voor docenten, leveranciers, facilitaire medewerkers, bestuurders, studenten, beleidsmedewerkers en iedereen die zich bekommert over of gewoon graag wil meedenken over de toekomst van de campus, zowel online als fysiek. De regiobijeenkomsten beginnen om 9 en eindigen om 17 uur. Versnaperingen zijn inbegrepen.

Let op: deze regiobijeenkomsten verschillen van de recente regiobijeenkomsten georganiseerd door het ministerie van OCW. Waar zij zich richten op het volledige onderwijssysteem, zoeken wij een verdiepingsslag. Er is afgestemd. 

Deel jouw perspectieven via de online vragenlijst

Kan je niet bij een regiobijeenkomst zijn, maar wil je wel meedenken over de belangrijkste drijvende krachten en trends op het gebied van campusontwikkeling? Vul dan de online vragenlijst in. 

Ga naar de vragenlijst