Bijeenkomst

Rondetafelgesprek Adoptie & Security | onderdeel MIIP

Wat hebben adoptie en data security met een pretpark te maken? Dat hoor je tijdens dit rondetafelgesprek op 8 juni 2023. Samen doorlopen we de mogelijkheden die Microsoft 365 biedt om de productiviteit van medewerkers en studenten een boost te geven, zonder dat de veiligheid van data hier onder lijdt.

SURF & Microsoft MIIP
08 jun 2023
Time
09.30-15.30
Location
Microsoft Nederland | Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol

Programma

Aan de hand van echte casussen tonen Microsoft, 1uur.nu en CloudLife je het verband tussen adoptie en productiviteit en hoe jouw instelling hier morgen al mee kan starten. Ze helpen je om anders te kijken naar de personeelsschaarste en hoe technologie je hierbij kan helpen. Met real-life voorbeelden duiken ze in de praktijk, trekken ze gezamenlijk lering en wisselen ze informatie en best practices uit. Het doel van deze sessie is om de dialoog aan te gaan, van elkaar te leren en om onderlinge relaties op te bouwen.

Wil jij ook het maximale uit Microsoft 365 halen? Met behulp van de applicaties van Microsoft 365 kun je makkelijker met elkaar samenwerken, ongeacht de locatie en tijd. Alleen hoe doe je dat precies en welke regels spreek je daarover af? De verandering van een traditionele werkplek naar een moderne werkplek met Microsoft 365 is niet iets wat je zo maar doet. Het betekent een verandering van de manier waarop je samenwerkt. Adoptie van deze nieuwe werkplek en werkwijze is essentieel. 1uur.nu vertelt samen met de VU hoe zij dat hebben aangepakt. Ze delen praktische tips over de digitale transformatie en hoe je van hybride werken een succes maakt.

Data security wordt steeds belangrijker voor onderwijsinstellingen omdat zij gevoelige informatie, zoals onderzoeken, cijfers en persoonlijke gegevens van studenten en docenten opslaan en verwerken. CloudLife ziet data security als de toekomst van cybersecurity. Data is het nieuwe aandachtspunt voor de informatiebeveiliging van onderwijsinstellingen en iedereen in de organisatie heeft ermee te maken. Hoewel organisaties de afgelopen jaren hard hebben gewerkt om hun fysieke en digitale beveiligingslagen te versterken, is het nu cruciaal om te focussen op het beveiligen van de nieuwe frontline van beveiliging: data. Echter, hoe neem je iedereen mee en hoe gaat dat in zijn werk? 

Sprekers

  • Microsoft Nederland 
  • Vrije Universiteit
  • Microsoft partner CloudLife 
  • Microsoft partner 1uur.nu

Agenda

Tijd Onderdeel
09.30-10.00 Inloop
10.00-10.30

Introductie en resultaten van goede security en hoge adoptie van technologie door Microsoft

10.30-11.15

1uur.nu + Vrije Universiteit: hoor best practices voor adoptie aan de hand van een real-life voorbeeldcasus

11.15-12.00

Discussie over verschillende stellingen op het gebied van adoptie onder de deelnemers

12.00-12.30 Het belang van data security in het onderwijs
12.30-13.30 Lunch
13.30-14.15 CloudLife: best practice over data security voor veilige onderwijsinstelling
14.15-15.00 Discussie over verschillende stellingen op het gebied van data security onder de deelnemers
15.00-15.30 Afsluiting en borrel

Voor wie?

IT-besluitvormers, IT-managers gericht op adoptie, CISO’s, securityspecialisten, privacy- & compliance officieren; riskmanagers en informatiemanagers.

Waar?

Het gaat hier om een fysieke bijeenkomst bij Microsoft Nederland (Evert van de Beekstraat 354, 1118 CZ Schiphol)

Let op, er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. De bijeenkomst wordt niet opgenomen.