Seminar

Seminar Learning analytics en de AVG

Wil jij weten wat de AVG betekent voor het gebruik van studiedata? Welke obstakels er zijn? En welke mogelijkheden en kansen er zijn om binnen de AVG verantwoord met studiedata om te gaan? Kom dan naar deze bijeenkomst op 18 juni.

multi-locatie leren
18 jun 2019
Time
13.00 tot 16.00 uur
Location
Seats2Meet Utrecht CS, Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht

De gevolgen van de AVG voor het gebruik van learning analytics

Tijdens deze bijeenkomst brengen we met elkaar de gevolgen van de AVG voor het gebruik van learning analytics in kaart. In een interactieve quiz test je je kennis over de AVG. Aan de hand van het rapport ‘Learning Analytics in 5 stappen, een handreiking voor de AVG’ leer je meer over de consequenties van de AVG voor het gebruik van studiedata binnen het Nederlandse hoger onderwijs.  

Stel je vraag!

Ook is er voldoende ruimte om je ervaringen uit te wisselen en samen te discussiëren over welke mogelijkheden en kansen er liggen. Om een goede discussie te starten, willen we vragen of je een vraag wilt bedenken die tijdens de bijeenkomst aan de orde komt. Dus heb jij bij voorbaat al een prangende vraag die je graag op 18 juni besproken wilt hebben? Stel deze dan bij inschrijving in het formulier onder opmerkingen.

Voor wie?

Ben jij werkzaam in het wo, hbo of mbo en bezig met studiedata of geïnteresseerd in het onderwerp en wil je meer weten over de gevolgen van de AVG voor learning analytics.

Inschrijven en annuleren