Seminar
Seminar What's Next @SURFconext 2022

Tijdens What's Next @SURFconext op dinsdag 27 september hoor je alles over de laatste ontwikkelingen binnen SURFconext. Ook praten we je bij over actuele zaken op het gebied van identity en access management. Verder is er veel ruimte om te netwerken.

beeld uit de zaal

Inschrijven What's next @ SURFconext

Na twee online edities in 2020 en 2021 zijn we heel blij dat we dit jaar weer bij elkaar kunnen komen! 'Ontmoeten' en 'netwerken' staan deze dag dan ook centraal. What's Next @SURFconext vindt plaats op dinsdag 27 september in Het Huis in Utrecht. Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven.

Over What's Next @ SURFconext

Je hoort op deze dag alles over de laatste ontwikkelingen op het gebied van identity & accessmanagement. En dat doen we in festivalthema! In de ochtend praten we je bij middels diverse keynotes en presentaties. Uiteraard is er genoeg ruimte om je vragen te stellen. 's Middags kun je meer de diepte in tijdens de caroussel (parallelssessierondes), of struinen langs de kraampjes van diensten als SURF Research Access Management, of stel live je supportvraag aan het SURFconext-supportteam. Ook is er voldoende gelegenheid om te netwerken.

Voor wie?

Ben jij degene die moet weten hoe je ervoor zorgt dat mensen goed en veilig kunnen inloggen op instellingssystemen, digitaal of online? Schrijf je dan in! Deze dag is speciaal voor mensen werkzaam bij de IT-afdelingen, in researchsupport, of bij de bibliotheek. Uiteraard ook voor SURFconext-beheerders, informatiearchitecten en IT-managers.

Inschrijven en annuleren