Seminar
Seminar What's Next @SURFconext 2022

Tijdens What's Next @SURFconext op dinsdag 27 september hoor je alles over de laatste ontwikkelingen binnen SURFconext. Ook praten we je bij over actuele zaken op het gebied van identity en access management. Verder is er veel ruimte om te netwerken.

beeld uit de zaal

Terugblik What's Next @SURFconext 2021

Op 10 juni vond What's Next @ SURFconext plaats. Dagvoorzitter Remco Rutten loodste de deelnemers soepel door het gevarieerde, online programma. Kon je er niet bij zijn of wil je een onderdeel graag terugkijken? Je vindt de opnames, slides en de antwoorden op jullie vragen terug op deze pagina.

Opnames programma

De diverse onderdelen van het programma zijn online beschikbaar (YouTube). De slides van de sprekers en de uitkomsten van een aantal Mentimeters vind je in deze SURFdrive-map.

Welkom - Dagvoorzitter Remco Rutten, SURF
Cijfers, trends en algemene ontwikkelingen van SURFconext - Femke Morsch, SURF
Keynote Internationaal perspectief Trust & Identity - Klaas Wierenga, GÉANT

Korte talks:

Parallelsessierondes

Ontwikkelingen security en credentials - Keynote Wim Biemolt, SURFcert

Antwoorden op vragen

Tijdens de verschillende onderdelen van het programma zijn diverse vragen gesteld. We hebben deze vragen op een rij gezet en beantwoord (wiki). 

Filmpjes SURFconext-materie uitgelegd in 1 minuut

In de pauzes lieten we korte filmpjes zien, waarin we een onderwerp gerelateerd aan SURFconext in 1 minuut uitleggen. De onderwerpen zijn: remote vetting, European Student Identifier (ESI), InAcademia, Attribuutminimalisatie in SURFconext en het Service Provider Dashboard. Alle filmpjes vind je in deze playlist.

Dagvoorzitter Remc Rutten en Femke Morsch in de studio van What's Next @ SURFconext