Congres

Studiereis Educause 2019 Chicago

Van 13 oktober tot en met 19 oktober 2019 organiseert SURF weer een studiereis naar Educause, dit keer in Chicago. Met meer dan 800 sprekers en 300 sessies is dit de grootste conferentie in de Verenigde Staten op het gebied van het hoger onderwijs en ICT.

Verschillende iconen met focus op icoon congres
13 — 19 okt 2019
Plaats
Chicago USA

Nieuwste ontwikkelingen in ICT en onderwijs op Educause

Tijdens de studiereis Educause 2019 van SURF verdiep je je samen met collega’s van andere instellingen in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ICT en onderwijs. Het programma voor 2019 is op dit moment nog niet bekend.

Over de reis

Kosten

Gi Travel, gespecialiseerd in studiereizen, heeft in opdracht van SURF een reis samengesteld voor 2.695 euro per persoon. Dit is inclusief vlucht, overnachtingen, transfers van luchthaven naar hotel en luchthavenbelasting. Inbegrepen zijn de kosten voor het inhoudelijk programma met sociaal event georganiseerd vanuit SURF. Een deel van de kosten voor het inhoudelijk programma is op rekening van SURF. De kosten van het aanmelden voor de Educause-conferentie zijn niet inbegrepen.

Inhoudelijk programma

Tijdens de SURF studiereis is een standaard onderdeel een bezoek aan een universiteit (op basis van beschikbaarheid) aangevuld met een sociaal programma om onderling te kunnen netwerken. SURF wil kennisdeling graag stimuleren en neemt dan ook een deel van de kosten van dit programma voor zijn rekening, zodat het voor ieder mogelijk is om aan alle elementen van het programma deel te nemen. In het pakket zit een bezoek aan een universiteit, sightseeing en een diner. Dit biedt een uitgelezen kans voor kennisuitwisseling en een ervaring om mee terug te nemen naar de eigen instelling.

Vlucht*

  • Heenvlucht: 13 oktober 2019 KL611 12.25 uur Amsterdam- Chicago 13.55uur
  • Terugvlucht: 18 oktober 2019 KL612 16.00 uur Chicago – Amsterdam #06.45uur
  • # aankomst de volgende dag

Bovenstaande vluchten worden uitgevoerd door KLM.

*Afwijkende routes zijn niet mogelijk. Je kunt uitsluitend de datum van de heen- of terugreis wijzigen. Je moet dus één traject met de groep meevliegen. Bij een afwijkende reisdatum is de transfer tussen luchthaven en hotel voor eigen rekening. De kosten van een afwijkende reisdatum bedragen 75 euro per persoon, plus een eventuele toeslag voor extra hotelnachten en de eventuele meerkosten van de afwijkende vlucht. Afwijkende reisdata zijn te allen tijde op aanvraag en onder voorbehoud van acceptatie. Wanneer je een afwijkend arrangement boekt, kunnen er andere betalings-, annulerings- en wijzigingskosten van toepassing zijn. Je wordt hier bij de aanvraag over geïnformeerd.

Hotel

De studiereis omvat 5 overnachtingen in het Hampton Inn by Hilton McCormick Place, op basis van logies en ontbijt. Het hotel is gelegen op ongeveer 10 minuten loopafstand van het McCormick Place Convention Center. Op 2,7 km van het hotel vindt u het Field Museum of Natural History en op 3,1 km het Grant Park.

Het hotel bevindt zich op ongeveer 3 km ten zuiden van het centrum van Chicago.

Aanmelden Educause-conferentie

Maandag 14 oktober is de eerste dag van de Educause-conferentie en het is tot donderdag 17 oktober. Aanmelden voor de conferentie kan vanaf 3 juni.

Lees meer over Educause Annual Conference 2019

Vragen en meer informatie

Heb je een vraag over de studiereis of suggesties, stuur dan een mail naar studiereis@surf.nl.

Blogs van studiereis naar Educause 2018

Lees de blogs van de deelnemers aan SURF studiereis naar Educause 2018 in Denver om een indruk te krijgen.