Congres

Studiereis naar Media & Learning conferentie

Ga je dit jaar (weer) mee naar de Media & Learning conferentie van 19 t/m 21 juni in Leuven? Het thema dit jaar is Back to the future. Hoe ziet de toekomst van het media en learning landschap eruit met alle nieuwe mogelijkheden en technologieën? Sluit ook aan bij de studiereis die SURF op 19 juni organiseert.

Leuven
19 — 21 jun 2024
Plaats
Leuven

SURF organiseert rond deze conferentie Media & Learning een studiereis (light) op woensdagmiddag 19 juni. Je boekt zelf de conferentie, reis en hotel en SURF zorgt voor bezoeken aan interessante gesprekken met een Nederlandse delegatie. Je krijgt zo de kans om je netwerk te vergroten en te sparren met Nederlandse collega's tijdens de conferentie. 

De studiereis & diner

Op woensdagmiddag 19 juni tussen 14.00 en 17.00 uur organiseren we een inhoudelijke bijeenkomst. Naast dit middagprogramma kan je 's avonds ook aanschuiven bij ons netwerkdiner. 

Programma

In de inhoudelijke middagbijeenkomst hebben we sprekers uitgenodigd met wie we in gesprek gaan over de volgende onderwerpen:

Responsible tech met links naar XR en AI 
Een presentatie over responsible technologie in het onderwijs. Hierbij leer je alles over de manier waarop technologieën onze collectieve publieke waarden uitdagen en veranderen. Dit onderwerp heeft hoge urgentie en heeft daarbij betrokkenheid nodig van alle deelnemers. We onthullen uitdagingen die de deelnemers van dichtbij raken.  

Future campus – futuring sessie 
In het project Future campus zijn vier toekomstscenario’s voor de ontwikkeling van de onderwijscampus gecreëerd. In deze sessie lichten we deze scenario’s toe en gaan we zelf aan de slag met deze scenario’s. Hoe ziet jouw campus van de toekomst eruit?  

SURF diner

Na de inhoudelijke middagsessie is het tijd voor ontspanning en kan het netwerken doorgaan. We gaan met onze delegatie gezamenlijk eten. Om 19:00 starten we met een rondleiding bij bierbrouwerij Brauhaus Domus. Daarna gaan we, onder het genot van bijpassende biertjes, ook eten. Kosten € 40,-. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.  

Hotel

We verblijven in het Penta hotel. Fijn als je dit hotel ook boekt, dan is dit de uitvalsbasis van de Nederlandse delegatie.

Regel je reis

Regel zelf je reis. Boek bijvoorbeeld je trein via NS International. Vanaf station Leuven is het 14 minuten lopen naar het hotel. Het Penta hotel heeft informatie over "groen" transport en ze beschikken over een parkeergarage. 

Ga je mee?

Let op, je kunt je voor een van de twee of beide onderdelen aanmelden op 19 juni. 

  • Meld je aan voor de SURF-bijeenkomst op woensdagmiddag van 14:00 tot 17:00 (gratis) 

Schrijf je in voor de middagbijeenkomst

Schrijf je in voor het diner

Laatste mogelijkheid aanmelden: zondag 16 juni 

Meer informatie

Netwerken is een belangrijk onderdeel van een conferentie. Wil je gemakkelijk in contact komen met alle deelnemers van de Nederlandse delegatie? Meld je dan aan voor de App-groep. Deze groep is aangemaakt in Signal vanwege hun goede privacy voorwaarden. Iedereen kan zich aansluiten. Dus ook als je niet mee doet met de SURF-bijeenkomst en/of het diner. 

Sluit je aan bij de Nederlandse delegatie en haal het meeste uit je bezoek aan de Media & Learning conferentie 2024! 

Namens de organisatie: Gerrie van Staalduinen, Carolien Kamphuis, John Walker en Michel Jansen .