Congres

Studiereis naar Media & Learning conferentie

Ga je mee naar de Media & Learning conferentie op 20 en 21 juni in Leuven? Het thema dit jaar is Where pedagogy meets media. We gaan het hebben over hoe je verschillende vormen van media op de meest effectieve manier in het leerproces kunt integreren. Sluit ook aan bij de studiereis die SURF op 19 juni organiseert.

Leuven
19 — 21 jun 2023
Location
Leuven

SURF organiseert rond deze conferentie Media & Learning een studiereis (light) op maandag 19 juni. Je boekt zelf de conferentie, reis en hotel en SURF zorgt voor bezoeken aan interessante locaties met een Nederlandse delegatie. Je krijgt zo de kans om je netwerk te vergroten en te sparren met Nederlandse collega's tijdens de conferentie. 

De studiereis & diner

Op maandagmiddag 19 juni organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten. Naast het middagprogramma kan je 's avonds ook aanschuiven bij ons netwerkdiner. Kosten: 40 euro.

Programma

13.00 uur: XR

Presentaties en in gesprek met:

15.00 uur: Learning spaces

  • Rondleiding onderwijsgebouw
  • Open gesprek

16.00 uur: Onderwijsondersteuning met CTL’s

  • Open gesprek

17.00 uur: Einde

Hotel

We verblijven in het Penta hotel. Fijn als je dit hotel ook boekt, dan is dit de uitvalsbasis van de Nederlandse delegatie.

Regel je reis

Regel zelf je reis. Boek bijvoorbeeld je trein via NS International. Vanaf station Leuven is het 14 minuten lopen naar het hotel. Het Penta hotel heeft informatie over "groen" transport en ze beschikken over een parkeergarage. 

Ga je mee?

Zodra we verder zijn met de organisatie delen we alle details. Je kunt je wel alvast aanmelden via de gele button. Heb je vragen stuur dan een mail naar michel.jansen@surf.nl