Webinar

SURF Challenge day 2020

De Challenge day, die op 12 maart niet door kon gaan, organiseren we online. Leveranciers die meedoen met de online Challenge day presenteren hun visie op de leeromgeving van de toekomst aan onze instellingen op donderdag 4 juni en op donderdag 18 juni 2020. Bekijk de vernieuwde online aanpak van de Challenge day of bekijk het programma.

Studente met VR bril
04 jun 2020
Tijd
10.00 tot 12.00 uur
Plaats
Online - Inschrijven is niet nodig

Vervolg Challenge day

De Challenge day die op 12 maart gepland stond, gaat online verder in een nieuwe opzet. Alle deelnemende leveranciers van challenge 1 (Studeren in eigen tempo) en challenge 3 (Show & share your data) presenteren hun visie in een video. Na het bekijken van deze videopresentaties krijg je de mogelijkheid om vragen in te sturen die tijdens het webinar beantwoord worden. Challenge 2 (Persoonlijke, fysieke en technologierijke leeromgeving) krijgt vooralsnog geen online invulling, omdat bij deze challenge de fysieke inrichting en voorbeelden essentieel zijn.  

Over de webinars

De webinars zijn Q&A gesprekken met leveranciers. Een panel gaat in gesprek met de deelnemende leveranciers en stelt vragen naar aanleiding van de presentaties en de ingestuurde vragen van deelnemers. Je kunt als deelnemer ook actief meepraten via de chat. Na afloop van de vraaggesprekken kun je in een break out room verder in gesprek  met de leveranciers. 

Planning

De webinars zijn verdeeld per challenge en worden op verschillende dagen gehouden.

  • Donderdag 4 juni webinar Challenge 3: Show & share your data. Bekijk het programma
  • Donderdag 18 juni webinar Challenge 1: Studeren in eigen tempo: Versnellen of vertragen mogelijk maken in het Student Informatie Systeem. Bekijk het programma

Challenge 2: Persoonlijke, fysieke en technologierijke leeromgeving krijgt vooralsnog geen online invulling, omdat bij deze challenge de fysieke inrichting en voorbeelden essentieel zijn.  

Over de Challenge day

Het doel van de Challenge day is om de samenwerking tussen marktpartijen en onderwijsinstellingen te bevorderen om onderwijsinnovatie te versnellen. Wij dagen daarvoor leveranciers uit om samen te werken aan vraagstukken die bij meerdere instellingen centraal staan. We helpen leveranciers om deze challenges aan te gaan, door het organiseren van ondersteuning en hackathons.

Meer informatie

Heb je vragen over de Challenge day of over de challenges stuur een mail naar:  challengeday@surf.nl