Webinar

SURF Challenge day 2020

De Challenge day, die op 12 maart niet door kon gaan, hebben we online georganiseerd. Leveranciers die hebben meegedaan met de online Challenge day presenteerden hun visie op de leeromgeving van de toekomst aan onze instellingen op donderdag 4 juni en op donderdag 18 juni 2020. Bekijk de terugblik.

Studente met VR bril
18 jun 2020
Plaats
Online bijeenkomst

Vervolg Challenge day

De Challenge day die op 12 maart gepland stond, ging online verder in een nieuwe opzet. Alle deelnemende leveranciers van challenge 1 (Studeren in eigen tempo) en challenge 3 (Show & share your data) presenterden hun visie in een video. Bekijk de videopresentaties in de terugblik van challenge 1 of challenge 3.

Challenge 2 (Persoonlijke, fysieke en technologierijke leeromgeving) krijgt vooralsnog geen online invulling, omdat bij deze challenge de fysieke inrichting en voorbeelden essentieel zijn. In de kwartaalupdate van SURF en de SIG Learning Spaces lees je waar sommige leveranciers van deze challenge nu mee bezig zijn. Je kunt je ook aansluiten bij de SIG Learning Spaces.

Over de webinars

De webinars waren Q&A gesprekken met leveranciers. Een panel ging in gesprek met de deelnemende leveranciers en stelden vragen naar aanleiding van de presentaties en de ingestuurde vragen van deelnemers. Je kon als deelnemer ook actief meepraten via de chat. Na afloop van de vraaggesprekken kon je in een break out room verder in gesprek  met de leveranciers. 

Planning

De webinars waren verdeeld per challenge en werden op verschillende dagen gehouden.

  • Donderdag 4 juni webinar Challenge 3: Show & share your data. Bekijk de terugblik  van challeng 3.
  • Donderdag 18 juni webinar Challenge 1: Studeren in eigen tempo: Versnellen of vertragen mogelijk maken in het Student Informatie Systeem. Bekijk de terugblik van challenge 1

Challenge 2: Persoonlijke, fysieke en technologierijke leeromgeving krijgt vooralsnog geen online invulling, omdat bij deze challenge de fysieke inrichting en voorbeelden essentieel zijn.  

Over de Challenge day

Het doel van de Challenge day is om de samenwerking tussen marktpartijen en onderwijsinstellingen te bevorderen om onderwijsinnovatie te versnellen. Wij dagen daarvoor leveranciers uit om samen te werken aan vraagstukken die bij meerdere instellingen centraal staan. We helpen leveranciers om deze challenges aan te gaan, door het organiseren van ondersteuning en hackathons.

Meer informatie

Heb je vragen over de Challenge day of over de challenges stuur een mail naar:  challengeday@surf.nl