Terugblik op feestelijke SURF Onderwijsdagen 2018

Op 6 en 7 november waren de SURF Onderwijsdagen 2018 in Den Bosch. De ruim 900 unieke bezoekers konden in deze feestelijke 20e editie hun hart ophalen op het gebied van onderwijsinnovatie met ICT. Naast interessante keynotes, waren er bijna 80 parallelsessies verdeeld over 7 thema’s. Bekijk de hoogtepunten, video’s en presentaties.

Hoogtepunten SURF Onderwijsdagen 2018

Thema: onderwijs in beweging

De presentatie van de teams en hun aanvoerders bij de start van het Versnellingsplan Onderwijsinnovatie met ICT

In de Wacky Learning Space (WLS) konden de deelnemers van de SURF Onderwijsdagen 2018 hun vragen te lijf gaan.

Surf Onderwijsawards 2019

Uitreiking van de SURF Onderwijsawards 2018: Maksut Gavaz, Sharon Klinkenberg, Anja Oskamp, Ashwin Brouwer en Nico Juist.

Type Indicator innovator karakters

Welk type onderwijsinnovator ben jij? Op het netwerkplein konden bezoekers de Type Indicator Innovator doen.

Herbeleef de SURF Onderwijsdagen 2018

Heb je de SURF Onderwijsdagen 2018 gemist of wil je alles nog eens rustig nalezen? Bekijk de presentaties, lees de publicaties die zijn gelanceerd en lees de blogs.

Livestreams dinsdag 6 november

Livestreams woensdag 7 november

We hebben geen toestemming om de livestream van keynote van Deborah Nas over Disruptieve technologieën in het onderwijs beschikbaar te stellen.

Presentaties

De ruim 80 parallessessierondes waren verdeeld over 7 thema’s: online en blended onderwijs, digitaal toetsen en beoordelen, studiedata, digitale leeromgeving, digitale leermaterialen, flexibilisering van het onderwijs en nieuwe technologie. De presentaties van deze sessies en enkele plenaire sessies vind je op SlideShare

Blogs

Publicaties

Blijf op de hoogte!

De SURF Onderwijsdagen 2019 vinden plaats op 5 en 6 november, wederom in congrescentrum 1931 in Den Bosch. Houd deze website in de gaten voor meer informatie, en volg SURF Onderwijs & ICT (met onder andere nieuws over de SURF Onderwijsdagen) op Twitter.