SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo

De online editie van de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo is maandag 7 en dinsdag 8 december 2020. Het snel veranderende onderwijslandschap biedt juist ruimte om samen te navigeren. Daarom koersen we er ook dit jaar op om dé inspiratiebron te zijn voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.

SURF Onderwijsdagen 2020 online editie
Studio SURF Onderwijsdagen

Ben jij er ook bij?

Met je ticket ben je verzekerd van:

 • Mooi programma met interessante sprekers en interactieve sessies
 • Netwerken met vakgenoten en leveranciers
 • Tot 4 weken terugkijken van sessies wanneer het jou uitkomt.

Koop je ticket

Tracks OWD 2020

Programma

Volg 4 tracks in 2 middagen. Deze tracks staan in het teken van digitalisering nu en in de toekomst én hoe we daarin kunnen samenwerken en verantwoordelijkheid nemen. Met het platform reply.live geven we jou een unieke event experience.

Bekijk het programma

OWD20 in het kort

 • Wanneer: 7 en 8 december van 12.30 tot 16.00 uur
 • Waar: online
 • Voor wie: bestuurders, ICT&O-medewerkers, IT-managers, programmamanagers onderwijsinnovatie, onderwijsmanagers, docenten in het mbo, hbo en wo
 • OWD tickets:
  Tarieven voor leden
  200 euro - 3 nov. t/m 6 dec.
  Tarief voor niet-leden
  250 euro - t/m 6 december

5 redenen waarom je de SURF Onderwijsdagen niet mag missen

 1. Dé inspiratiebron voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.
 2. Toegankelijk voor iedereen werkzaam in het middelbaar en hoger onderwijs in Nederland.
 3. State-of-the-art platform voor online samenkomen.
 4. 2 middagen diverse plenaire en break-outsessies. In elke break-outronde heb je keuze uit 4 of 5 sessies. En tot 4 weken later kan je alle sessies nog eens op je gemak bekijken. Je mist dus helemaal niks van wat er wordt gedeeld.
 5. Een indrukwekkend rijtje prominenten leveren een bijdrage aan het programma: minister Ingrid van Engelshoven, Arthur Mol (Rector magnificus WUR en Voorzitter Stuurgroep Versnellingsplan), Erik Huizer (CEO GÉANT), Eric Slaats (Innovator Fontys, Keynotespreker 2019), Jet de Ranitz (CEO SURF), Johanna Höffken (HO Docent van het Jaar 2020), Kees Verhoeven (Tweede Kamerlid D66), Melanie Peters (directeur Rathenau Instituut) en Pieter Duisenberg (Voorzitter VSNU).

Blijf op de hoogte via LinkedIn

De komende weken delen we op LinkedIn interessante informatie over het event. Meld je aan om vakgenoten te ontmoeten, sneak peaks te ontvangen en alvast mee te praten in de aanloop naar 7 & 8 december 2020.

Aanmelden op LinkedIn