Congres
SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo

De SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo gaan dit jaar volledig online plaatsvinden. Het snel veranderende onderwijslandschap biedt juist ruimte om samen te navigeren. Daarom koersen we er ook dit jaar op om dé inspiratiebron te zijn voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.

SURF Onderwijsdagen 2020

Oproep demo's

Heb jij een goed voorbeeld van een innovatieve technologietoepassing in het onderwijs die je online kan demonstreren? Denk hierbij aan een bestaande technologie in een nog niet bestaande toepassing in het onderwijs. Of aan interactieve ervaringen die anderen aan het denken zetten.

Reageer uiterlijk 19 juni en wie weet inspireer jij onderwijsvernieuwers met de tech-oplossing van jouw instelling op de online editie van de SURF Onderwijsdagen op 10 en 11 november.

Hoe mooi zou het zijn als anderen de mogelijkheden van jouw technologietoepassing ervaren? Heb jij een origineel idee om jouw tech-oplossing online te presenteren tijdens de SURF Onderwijsdagen?

Over het SURF Demolab

Sfeerimpressie SURF Onderwijsdagen

Sinds vorig jaar heeft het SURF Demolab met succes een prominente plek gekregen op de SURF Onderwijsdagen. We vinden het belangrijk om aandacht te geven aan opkomende technologieën in het onderwijs. Zo inspireren we niet alleen de bezoekers, maar laten we ze daadwerkelijk de mogelijkheden van nieuwe technologie ervaren. We willen het SURF Demolab ook in de online editie een plek geven. Hoe? Dat zijn we aan het uitwerken!

Dien je voorstel in voor een innovatieve demo

Weet jij binnen jouw instelling een goed voorbeeld van een tech-oplossing? Bij je eigen staf, onder de docenten, of juist bij de onderzoekers of jullie eigen artist-in-residence? We zijn erg benieuwd naar hoe jouw tech-oplossing een bijdrage levert aan het versnellen van onderwijsinnovatie.

Denk bij een innovatieve demo bijvoorbeeld aan:

  • De nieuwste technologieën toegepast binnen het onderwijs
  • Of juist bestaande technologie in een nog niet bestaande toepassing in het onderwijs
  • Maar ook, andere interactieve ervaringen die onze bezoekers tot nadenken zetten

Kloppen minimaal 2 van onderstaande stellingen voor jouw idee? 

  • Je kunt bezoekers online een interactieve demo bieden, die zij écht kunnen ervaren.
  • Er is een duidelijke link met een toepassing binnen een onderwijsinstelling.
  • Het is een concrete toepassing die uniek bij jouw instelling wordt toegepast.

Dien dan uiterlijk 19 juni je demo-voorstel in! De meest innovatieve demo’s krijgen een plek in het SURF Demolab.

Dien je demo-voorstel in

N.B. Het formulier gaat nog uit van de oude situatie en zal daardoor niet altijd passend zijn voor een online demo. De invulling van de demo kan later in overleg worden besproken, wanneer er meer duidelijkheid is over de vorm van de online editie van SURF Onderwijsdagen.

Planning

Deze oproep is geopend op 2 april en sluit op 19 juni.

De democommissie van de SURF Onderwijsdagen beoordeelt de inzendingen. Uiterlijk begin juli hoor je of we jouw inzending een plek kunnen geven in het SURF Demolab.

Vragen of meer informatie?

  • Alle informatie over de SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo vind je op www.surf.nl/onderwijsdagen.
  • Volg de SURF Onderwijsdagen op Twitter en de #OWD20 voor het laatste nieuws.
  • Neem contact op met owd@surf.nl.