Congres
SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo

De SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo gaan dit jaar volledig online plaatsvinden. Het snel veranderende onderwijslandschap biedt juist ruimte om samen te navigeren. Daarom koersen we er ook dit jaar op om dé inspiratiebron te zijn voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.

SURF Onderwijsdagen 2020

Oproep sessies

Onderwijs op afstand is één grote uitdaging die nu veel aandacht opeist. Maar er zijn er meer. Laat jouw oplossing zien op de online editie van de SURF Onderwijsdagen!

Reageer uiterlijk 19 juni en deel je kennis, ervaringen en tips op de online editie van de SURF Onderwijsdagen op 10 en 11 november.

Samen navigeren

Hoe navigeren we samen in het snel veranderende onderwijslandschap? Dat is het thema van de SURF Onderwijsdagen 2020. We activeren en inspireren elkaar om samen onderwijsinnovatie te versnellen. Het belang én de kracht van samenwerking in de digitale transformatie staan daarbij centraal. 

Op zoek naar inspirerende sessies

Voor de online editie van de SURF Onderwijsdagen zoeken we inspirerende casussen en vraagstukken of mooie praktijkcases die laten zien hoe onderwijsinstellingen navigeren in het digitale onderwijslandschap.

Hoe zet jij technologie in?

Sessie SURF Onderwijsdagen

We zijn benieuwd hoe jij technologie inzet in het onderwijs. Hoe jij je koers bepaalt en welke samenwerkingen je opzoekt binnen je instelling. En of je samenwerkt met andere instellingen om samen het onderwijs te vernieuwen.

Dien je voorstel in

Weet je binnen jouw instelling een goed voorbeeld van een inspirerende casus, vraagstuk of praktijkcase waar je een mooie sessie van kunt maken? En heb je ook een origineel idee om dit online te presenteren? Dien dan uiterlijk 19 juni een sessievoorstel in dat geschikt is voor een online sessie. De meest aansprekende vraagstukken en casussen krijgen een plek in het programma.

Dien je sessievoorstel in

Planning

Deze oproep is geopend op 2 april en sluit op 19 juni.

De programmacommissie van de SURF Onderwijsdagen beoordeelt de inzendingen. Uiterlijk begin juli hoor je of jouw sessie een plek krijgt in het online programma van de SURF Onderwijsdagen.

Vragen of meer informatie?

  • Alle informatie over de SURF Onderwijsdagen voor mbo, hbo en wo vind je op www.surf.nl/onderwijsdagen.
  • Volg de SURF Onderwijsdagen op Twitter en de #OWD20 voor het laatste nieuws.
  • Neem contact op met owd@surf.nl