Congres
SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo

De online editie van de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo is maandag 7 en dinsdag 8 december 2020. Het snel veranderende onderwijslandschap biedt juist ruimte om samen te navigeren. Daarom koersen we er ook dit jaar op om dé inspiratiebron te zijn voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.

SURF Onderwijsdagen 2020 online editie

Over de SURF Onderwijsdagen

Wil jij onderwijs en ICT met elkaar verbinden? Wil je weten hoe ICT onderwijs effectiever, efficiënter, flexibeler en/of aantrekkelijker kan maken? Ben je bestuurder, ICT&O-medewerker, IT-manager, programmamanager onderwijsinnovatie, onderwijsmanager of docent in het mbo, hbo en wo? Dan mag je de SURF Onderwijsdagen niet missen!

Twee inspirerende dagen 

Dit jaar zenden we live vanuit Den Bosch de online editie van de SURF Onderwijsdagen uit. Tijdens de SURF Onderwijsdagen informeren we je over de laatste trends en actuele vraagstukken, brengen je in contact met andere onderwijsvernieuwers én we activeren je om samen onderwijsinnovatie te versnellen. SURF maakt gebruik van het platform reply.live om jou een unieke event experience mee te geven.

Thema: Samen navigeren

Hoe navigeren we samen in het snel veranderende onderwijslandschap? Dat is het thema van de SURF Onderwijsdagen 2020. We activeren en inspireren elkaar om samen onderwijsinnovatie te versnellen. Het belang én de kracht van samenwerking in de digitale transformatie staan daarbij centraal.

Organisatie

De organisatie van de SURF Onderwijsdagen is in handen van SURF. We zijn de ICT-samenwerkingsorganisatie van het Nederlandse onderwijs en onderzoek. In die rol brengen we ICT-professionals uit het middelbaar beroepsonderwijs en hoger onderwijs samen, binnen netwerken en samenwerkingsprojecten voor kennisdeling rond ICT-innovatie.

Vragen

Heb je een vraag over de SURF Onderwijsdagen? Neem dan contact op met de organisatie via owd@surf.nl.