Congres
SURF Onderwijsdagen 2020 voor mbo, hbo en wo

De online editie van de SURF Onderwijsdagen voor het mbo, hbo en wo is maandag 7 en dinsdag 8 december 2020. Het snel veranderende onderwijslandschap biedt juist ruimte om samen te navigeren. Daarom koersen we er ook dit jaar op om dé inspiratiebron te zijn voor onderwijsvernieuwing met ICT in Nederland.

SURF Onderwijsdagen 2020 online editie

Programma SURF Onderwijsdagen

Nergens wordt meer kennis uitgewisseld dan op de 22e SURF Onderwijsdagen. We bieden een mooi, inspirerend en motiverend programma met het thema 'Samen navigeren'. Dompel je onder in best practices, state-of-the-art presentaties en inspirerende ontmoetingen met onderwijsvernieuwers.

Programma op 7 en 8 december

Bekijk het volledige programma en ontdek welke sprekers aanwezig zijn.

Download het programma (pdf)

Interessante sprekers, interactieve sessies en ruimte voor netwerken

Studio SURF Onderwijsdagen

Tijdens de SURF Onderwijsdagen leveren een indrukwekkend rijtje prominenten een bijdrage aan het programma: minister Ingrid van Engelshoven, Arthur Mol (Rector magnificus WUR en Voorzitter Stuurgroep Versnellingsplan), Erik Huizer (CEO GÉANT), Eric Slaats (Innovator Fontys, Keynotespreker 2019), Jet de Ranitz (CEO SURF), Johanna Höffken (HO Docent van het Jaar 2020), Kees Verhoeven (Tweede Kamerlid D66), Melanie Peters (directeur Rathenau Instituut) en Pieter Duisenberg (Voorzitter VSNU).

SURF gebruikt het platform reply.live om jou een unieke event experience mee te geven. In 2 middagen volg je in totaal 4 tracks, met elk een plenair deel en keuze uit 4 of 5 break-out sessies. Daarbij biedt het platform de mogelijkheid tot interactie en netwerken, met vakgenoten uit het onderwijsveld en leveranciers.

Bekijk hieronder de sfeerimpressie van reply.live en de borrel app.