Congres
SURF Onderwijsdagen 2021 voor mbo, hbo en wo

ict-vernieuwing in het onderwijs tot bloei brengen, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 9 & 10 november 2021 live in Den Bosch. Ben jij erbij? Koop nu je ticket.

SURF Onderwijsdagen 2021 Bloeispurt

Veelgestelde vragen SURF Onderwijsdagen 2021

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over de SURF Onderwijsdagen 2021 voor deelnemers . Staat je vraag er niet bij? Neem dan even contact met ons op via owd@surf.nl.

Registratie en annuleringsvoorwaarden

Kan ik op factuur betalen?

Sinds enkele jaren is het helaas niet meer mogelijk om op basis van factuur te betalen. Dit in verband met de grote hoeveelheid administratie voor onze financiële afdeling. Je kan via iDeal of met een creditcard betalen, na betaling ontvang je een (reeds betaalde) factuur voor je eigen administratie.

Ik ben verhinderd, maar mijn collega wil graag in mijn plaats komen, mag dat?

​​​​​​Ja dit is zeker mogelijk. Je kunt hiervoor het beste een e-mail sturen naar owd@surf.nl.

Kan ik mijn ticket nog kosteloos annuleren?

​​​​​​Dit is mogelijk tot dinsdag 19 oktober daarna gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kan ik mijn ticket voor fysieke deelname omzetten naar een ticket voor online deelname of vice versa?

Je kan het ene ticket annuleren volgens de annuleringsvoorwaarden en daarna het andere ticket aanschaffen.

Wat gebeurt er met mijn ticket als het congres volgens de richtlijnen op locatie niet door kan gaan?

Jouw betaalde ticket voor het congres op locatie zal omgezet worden naar de volgende editie van de SURF Onderwijsdagen. Als dit het geval is zullen we je informeren over de stappen die gezet zullen worden.

Corona (volgens de richtlijnen vanaf 25 september 2021)

Hoe zit het met de coronarichtlijnen?
 • Wij volgen altijd de richtlijnen van het RIVM. Aangezien de richtlijnen de komende maanden kunnen wijzigen, houden wij het nieuws goed in de gaten en passen wij onze plannen aan als dat nodig is.
 • Wij gaan uit van een congres zonder 1,5 meter. Dit omdat netwerken centraal staat en we willen dat iedereen zonder extra regels deel kan nemen aan de SURF Onderwijsdagen. Wij zijn ervan overtuigd dat wij dit op een veilige manier kunnen organiseren. Volgens de huidige richtlijnen kunnen we dat doen door coronabewijzen te controleren bij de ingang. Ook al het personeel op locatie zal hierom gevraagd worden.

 

Wat moet ik meenemen naar Den Bosch?
 • Je e-ticket (kan ook via je telefoon gescand worden)
 • Je coronabewijs in de CoronaCheck-App
 • Je ID-kaart
Wat zijn de verdere maatregelen op de locatie?
 • We ontvangen jou als bezoeker in verschillende tijdslots zodat we drukte vermijden.
 • Er zijn extra hygiënemaatregelen genomen in de vorm van desinfectiezuilen en extra schoonmaakservices.

Locatie

Waar vinden de SURF Onderwijsdagen 2021 plaats?

 

 • Eindelijk kunnen we weer in het echt netwerken, kennis delen en inspiratie opdoen! Daarom vinden de SURF Onderwijsdagen 2021 plaats in Congrescentrum 1931 in Den Bosch.
 • We zijn nog aan het onderzoeken of we ook een deel online kunnen aanbieden. Daarover volgt later in september meer informatie.
Hoe kom ik bij Congrescentrum 1931?

Het congrescentrum is zo’n 12 minuten lopenvanaf Centraal Station Den Bosch. Er is voldoende parkeermogelijkheid, kosten hiervoor zijn wel voor eigen rekening. Meer informatie vind je op de website van 1931.

Kan ik ook overnachten?
 • Een overnachting kan je zelf regelen. Op de website van 1931 staan een aantal mogelijkheden voor hotels.
 • Let op: Beide dagen controleren wij coronabewijzen bij de ingang. Maak je gebruik van Testen voor Toegang? Zorg dan dat je je op de tweede dag ook laat testen voor je naar het congrescentrum komt.
Kan ik er ook online bij zijn?

De SURF Onderwijsdagen zijn een live event waarbij de nadruk ligt op netwerken, kennis delen en inspiratie opdoen. Het is geen hybride event, maar we kijken wel naar de mogelijkheid dat een aantal onderdelen van de SURF Onderwijsdagen in Den Bosch online te volgen zijn. 

Opnames

Worden er opnames gemaakt tijdens het evenement?

Ja, de plenaire sessies worden opgenomen. Deze zijn na de SURF Onderwijsdagen beschikbaar voor alle deelnemers van het evenement. Na het evenement worden de opnames openbaar gemaakt voor iedereen die niet aanwezig was. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring op SURF.nl.