Congres
SURF Onderwijsdagen 2022 voor mbo, hbo en wo

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 15 & 16 november 2022 live in Den Bosch. De call for proposals is tot en met 31 mei geopend.

SURF onderwijsdagen Daadkracht

SURF Onderwijsawards

Tijdens de SURF Onderwijsdagen reiken we de SURF Onderwijsawards 2022 uit aan doorpakkers die daadkracht tonen. Ken jij een onderwijsvernieuwer die een SURF Onderwijsaward verdient? Schrijf die dan uiterlijk 30 juni in.

Wie nomineer jij voor de SURF Onderwijsawards 2022?

Icoon lampje SURF Onderwijsawards

Welke bestuurder, onderwijsadviseur, it-specialist, docent of andere onderwijsprofessional verdient een SURF Onderwijsaward?

Vul onderaan deze pagina het nominatieformulier in.

 

Waarom de SURF Onderwijsawards?

Nu we in de maatschappij steeds afhankelijker worden van informatietechnologie en alle soft- en hardware die daarbij komt kijken, is het van groot belang dat onderwijsinstellingen deze ontwikkelingen op de voet volgen. Dit belang is de afgelopen tijd nog groter geworden met online- en hybride onderwijs.

Niet alleen om zelf bij te blijven, maar vooral om de studenten van nu het best mogelijke onderwijs te bieden. Dit is echter alleen mogelijk wanneer betrokken individuen uit het onderwijs zich hiervoor inzetten. Wij zoeken onderwijsvernieuwers die een grote bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie met ict. Met de jaarlijkse uitreiking van de SURF Onderwijsawards geven we hen een podium om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren.

SURF organiseert dit jaar de 7e editie van de SURF Onderwijsawards. Op 15 en 16 november maken we de winnaars van de SURF Onderwijsawards bekend.

Alle winnaars in de Hall of Fame

Wil je weten in welke voetsporen de winnaars van de SURF Onderwijsawards treden? In de Hall of Fame vind je de winnaars van de afgelopen edities van de SURF Onderwijsawards.

Bekijk de Hall of Fame

NOMINATIEFORMULIER SURF ONDERWIJSAWARDS

Gegevens onderwijsvernieuwer
Vragen over onderwijsvernieuwer

Let op: verstrek geen gevoelige informatie over jezelf of iemand anders.

Jouw gegevens

Vul hieronder ook je eigen contactgegevens in. Mogelijk nemen wij contact met je op voor meer informatie.

SURF vindt jouw privacy erg belangrijk. Wil je meer weten over de verwerking van je persoonsgegevens?  Kijk dan in het privacystatement van de SURF Onderwijsawards.

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.