Congres
SURF Onderwijsdagen 2022 voor mbo, hbo en wo

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat stond centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Zet 14 en 15 november 2023 alvast in je agenda voor de 25e editie van de SURF Onderwijsdagen.

SURF onderwijsdagen Daadkracht

SURF Onderwijsawards

SURF organiseert dit jaar de 7e editie van de SURF Onderwijsawards. Tijdens de SURF Onderwijsdagen 2022 zijn de SURF Onderwijsawards 2022 uitgereikt aan JaapJan Vroom, Mirjam Koster, Age Wesselius, Marijn Post en Daniël Wigboldus.

Waarom de SURF Onderwijsawards?

Surf Onderwijsawards 2019

Nu we in de maatschappij steeds afhankelijker worden van informatietechnologie en alle soft- en hardware die daarbij komt kijken, is het van groot belang dat onderwijsinstellingen deze ontwikkelingen op de voet volgen. Dit belang is de afgelopen tijd nog groter geworden met online- en hybride onderwijs.

Niet alleen om zelf bij te blijven, maar vooral om de studenten van nu het best mogelijke onderwijs te bieden. Dit is echter alleen mogelijk wanneer betrokken individuen uit het onderwijs zich hiervoor inzetten. Wij zoeken onderwijsvernieuwers die een grote bijdrage leveren aan onderwijsinnovatie met ict. Met de jaarlijkse uitreiking van de SURF Onderwijsawards geven we hen een podium om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren.

Alle winnaars in de Hall of Fame

In de Hall of Fame vind je de winnaars van de afgelopen edities van de SURF Onderwijsawards.

Bekijk de Hall of Fame