Congres
SURF Onderwijsdagen 2022 voor mbo, hbo en wo

Met daadkracht het onderwijs duurzaam verbeteren, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Op 15 & 16 november 2022 live bij Congrescentrum 1931 in Den Bosch. Ben jij erbij?

SURF onderwijsdagen Daadkracht

Veelgestelde vragen SURF Onderwijsdagen 2022

Hieronder vind je de veelgestelde vragen over de SURF Onderwijsdagen 2022 voor deelnemers. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via owd@surf.nl.

Registratie en annuleringsvoorwaarden

Kan ik op factuur betalen?

Nee, betaling voor een ticket voor de SURF Onderwijsdagen gaat via iDeal of creditcard. Je moet dus vooraf betalen. Na betaling ontvang je de (reeds betaalde) factuur voor je eigen administratie en/of declaratie.

Kan ik mijn ticket kosteloos annuleren?

Dit is mogelijk tot en met maandag 24 oktober. Daarna gelden de annuleringsvoorwaarden.

Kan ik me ook met een groep aanmelden?

We hebben groepsregistratie vanaf zes personen met betaling via factuur. Stuur een mail naar owd@surf.nl voor een aparte aanmeldlink en instructies.

Locatie

Waar vinden de SURF Onderwijsdagen 2022 plaats?

De SURF Onderwijsdagen 2022 vinden plaats in 1931 Congrescentrum in Den Bosch. Het adres is Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch.

Hoe kom ik bij Congrescentrum 1931?

Het congrescentrum is zo’n 12 minuten lopen vanaf het centraal station van Den Bosch. Er is ook voldoende parkeermogelijkheid. De kosten hiervoor zijn wel voor eigen rekening. Meer informatie over de bereikbaarheid van 1931.

Kan ik ook overnachten?

Een overnachting kun je zelf regelen. Op de website van 1931 vind je een aantal mogelijkheden voor hotels.

Opnames

Worden er opnames gemaakt tijdens het evenement?

Ja, de plenaire sessies en enkele parallelsessies worden opgenomen. Deze zijn na de SURF Onderwijsdagen beschikbaar voor alle deelnemers van het evenement. Na het evenement worden de opnames ook openbaar gemaakt voor iedereen die niet aanwezig was. Bekijk voor meer informatie de privacyverklaring op SURF.nl.