Congres
SURF Onderwijsdagen 2023 voor mbo, hbo en wo

Samen het onderwijs toekomstbestendig maken stond centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen op 14-15 november. Tijdens de uitverkochte 25e editie inspireerden we deelnemers om vooruit te kijken en de onderwijsontwikkelingen te schetsen die in de komende jaren relevant worden.

SURF Onderwijsdagen Teken de toekomst

Ontdek de toekomst van de campus bij de SURF Onderwijsdagen 2023

Ben je nieuwsgierig naar de evolutie van de campus? Hoe zagen de campussen van het verleden eruit, welke pareltjes bestaan er in het heden en hoe zullen ze zich in de toekomst ontwikkelen? Dit jaar presenteert het ‘Future Campus’ project van SURF haar resultaten in een bijzondere vorm: een pop-up expositie.

Van het verleden naar de toekomst

Begin je reis met een nostalgisch beeld van het verleden: duik in archiefbeelden en authentiek meubilair die het verhaal van vroegere onderwijsinstellingen vertellen. Stap vervolgens in het heden, waar we je meenemen in de actuele ontwikkelingen van de campus. En tenslotte, ervaar de toekomst in beeld. Ook is in samenwerking met inrichter Eromesmarko een speciale 'Future Campus'-ruimte ingericht. Hier kun je daadwerkelijk voelen en zien hoe de inrichting van onderwijsinstellingen in de toekomst eruit kan zien. Een unieke kans om de toekomst vandaag al te beleven!

Hier kun je daadwerkelijk voelen en zien hoe de inrichting van onderwijsinstellingen in de toekomst eruit kan zien.

Expositie op de SURF Onderwijsdagen

De expositie is een uitnodiging om te leren, te ervaren en je te verwonderen, net als in een museum. Ook worden er diverse sessies verzorgd over de campus van de toekomst. Laat jezelf inspireren en zet aan tot vernieuwend denken. Met de opgedane kennis en inzichten kun je weloverwogen beslissingen nemen voor de toekomst van je eigen instelling.

Kun je de fysieke expositie niet bezoeken tijdens de SURF Onderwijsdagen? Geen probleem, want er komt ook een virtuele variant, die na de Onderwijsdagen te vinden is op www.futurecampus.nl. Laat je inspireren door de toekomst van het onderwijs, en vergeet niet: deel deze ervaring met je collega's.

Bezoek de pop-up expositie ‘Future Campus’ tijdens de SURF Onderwijsdagen op 14 en 15 november 2023, en teken de toekomst met ons!

Future Campus