Congres
SURF Onderwijsdagen 2023 voor mbo, hbo en wo

Samen het onderwijs toekomstbestendig maken, dat staat centraal tijdens hét onderwijs- & ict-event van het jaar: de SURF Onderwijsdagen. Tijdens de 25e editie willen we de deelnemers inspireren om vooruit te kijken en de onderwijsontwikkelingen te schetsen die in de komende jaren relevant worden. Op 14 & 15 november 2023 live in Den Bosch.

SURF Onderwijsdagen Teken de toekomst

Partner worden

Ben je onderwijsleverancier in het mbo, hbo en wo? Wil jij onderwijs en ICT met elkaar verbinden? Wil jij bestuurders, beleidsmakers, ICT-specialisten, onderwijsadviseurs of docenten vertellen hoe jouw ICT-dienst het onderwijs kan verbeteren? Kom dan naar de SURF Onderwijsdagen 2023.

Op het netwerkplein bieden wij je de gelegenheid om in gesprek te gaan met de juiste mensen uit het onderwijsveld en je dienst te promoten in een eigen stand. Bovendien krijg je een plek in het programma. 

De SURF Onderwijsdagen worden ieder jaar mede mogelijk gemaakt door samenwerking met verschillende partners en start-ups.

Meld je aan als partner van de SURF Onderwijsdagen

Heb je interesse om partner te worden? Of heb je interesse om een sessie te verzorgen? Neem dan contact op met Thierry Trampe via thierry.trampe@surf.nl