SURF Research Day

SURF Research Day 2023: dé nationale conferentie die onderzoek, IT en innovatie met elkaar verbindt. Het evenement wordt jaarlijks georganiseerd en de toegang is volledig kosteloos

SURF Research Day
Mensen die praten bij het netwerkplein op SURF Research Day 2023

Terugblik 2023

Op 23 mei 2023 was de SURF Research Day in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Het was een dag vol innovatie en inspiratie. Bekijk op deze pagina de foto's, aftermovie en presentaties.

Naar terugblik

Winnaars Research Support Champion Awards

SURF Research Support Champion Awards 2023

Jaarlijks reikt SURF de Research Support Champion Awards uit om vernieuwers van onderzoeksondersteuning een podium te geven om hun impact en bereik te vergroten én om anderen te inspireren. Bekijk de winnaars van 2023.

 Hall of fame

Wat kun je op Research Day verwachten?

Ontdek huidige en toekomstige technologieën die je zullen helpen de grenzen van je onderzoek te verleggen. Maak verbinding met onderzoeksgemeenschappen, collega's en mensen van SURF. Laat je inspireren door vooraanstaande sprekers. Deel je gedachten over actuele onderwerpen zoals veilig delen van data, open science, kunstmatige intelligentie of energie-efficiënt computergebruik. Leer hoe je effectief kunt werken met onze geavanceerde IT-oplossingen. Ontdek wie de SURF Research Support Champions van dit jaar zijn.

Foto van locatie 2023

Locaties

Elk jaar een andere locatie.

Een dag vol inspiratie

Deze interactieve dag draait om verbinding, uitwisseling van kennis en viering.

Mensen die praten op SURF Research Day

Innovatie en inspiratie

Ontmoet, deel kennis en ervaringen en raak geïnspireerd tijdens SURF Research Day.