SURF Summit 2020: 2Jarenplan

Op 7 oktober 2020 organiseren we de 2e editie van de SURF Summit. De SURF Summit is gericht op bestuurders en CSC’s van alle lid-instellingen en andere strategische partners van SURF. Dit jaar staat de SURF Summit in het teken van het SURF 2Jarenplan (2JP) en de sectorprioriteiten.

SURF Summit beeld

Programma SURF Summit

Het SURF 2Jarenplan 2021-2022 staat centraal tijdens de SURF Summit 2020.

Tijdens de SURF Summit gaan we met elkaar in gesprek over hoe we de samenwerking de komende twee jaar willen gaan vormgeven en staan we stil bij hoe het 'nieuwe normaal' een plek krijgt in het 2JP 2021-2022. Het programma bevat een mix van inspiratie, interactie en natuurlijk netwerken.

Inschrijven SURF Summit 2020:2JP

Bent u bestuurder of Coördinerend SURF Contactpersoon van onze lid-instellingen? Schrijf u dan in voor de SURF Summit 2020: 2Jarenplan.

Inschrijven

Richtlijnen rondom COVID-19

SURF houdt de situatie rondom het coronavirus uiteraard nauwlettend in de gaten. We volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM. Gezien de huidige omstandigheden gaat de SURF Summit door op locatie. Mocht de situatie veranderen dan kan het zijn dat we het event omzetten naar een online versie.

 

Bekijk de vlogs van bestuurders over prioriteiten van hun sector