SURF Summit 2020: 2Jarenplan

Op 7 oktober 2020 organiseren we de 2e editie van de SURF Summit. De SURF Summit is gericht op bestuurders en CSC’s van alle lid-instellingen en andere strategische partners van SURF. Dit jaar staat de SURF Summit in het teken van het SURF 2Jarenplan (2JP) en de sectorprioriteiten.

SURF Summit beeld

Situatie rondom coronavirus

SURF houdt de situatie rondom het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de adviezen en richtlijnen van het RIVM rondom gezondheid. Dit leidt tot een aantal concrete maatregelen voor de organisatie van onze evenementen om verspreiding van het virus te beperken. We houden u op de hoogte als er wijzigingen zijn met betrekking tot de organisatie van de SURF Summit.

Inschrijven SURF Summit 2020:2JP

Bent u bestuurder of Coördinerend SURF Contactpersoon van onze lid-instellingen? Schrijf u dan in voor de SURF Summit 2020: 2Jarenplan.

Inschrijven

Programma

Het SURF 2Jarenplan 2021-2022 staat centraal tijdens de SURF Summit 2020.

Onderdeel van de nieuwe governance van SURF is dat sectoren veel meer betrokken zijn bij de strategische koers van SURF en daarom zelf hun inhoudelijke prioriteiten formuleren. Op basis van deze prioriteiten en de prioriteiten die SURF zelf gaat opstellen stellen we een 2Jarenplan 2021-2022 op, als concrete uitwerking van de SURF Meerjarenagenda. We vertellen meer zodra het programma bekend is.

Keynote

We zijn nog opzoek naar een keynote, om de bijeenkomst op een inspirerende manier te openen.