SURF Summit: samen aanjagen van vernieuwing

SURF Summit is het event voor de strategische relaties van SURF, zoals de bestuurders van de SURF-leden en andere beslissers op het gebied van ICT, onderwijs en onderzoek.

SURF coorperatiedag 2017

Programma

Het compacte programma biedt onder andere een keynote van Anka Mulder en een verrassende mix van netwerken, visievorming en ontspanning tijdens een ‘walking diner’ op een bijzondere locatie.  Centraal staan de strategische thema’s uit de SURF Meerjarenagenda. Benieuwd?

Bekijk het programma

Keynote Anka Mulder

Anka Mulder is voorzitter van het College van Bestuur van Saxion. In haar keynote geeft ze haar visie op onderwijsvernieuwing met ICT, onderzoek en open science. Hoe kunnen onderwijs- en onderzoeksinstellingen in SURF-verband een versnelling bereiken? En hoe zorg je ervoor dat onderzoek, onderwijs en het bedrijfsleven elkaar hierin vinden en versterken op regionaal, nationaal én internationaal vlak?

Aanmelden

SURF Summit vindt plaats op 13 juni 2019 van 16:00 - 20:30 uur. Heb je een uitnodiging ontvangen? Dan kun je jezelf via de button aanmelden. Deelnemen is kosteloos.

Meld je aan

Locatie

Nederland op miniatuurformaat: SURF Summit vindt plaats in Madurodam in Den Haag. 

Bekijk de locatie

SURF Summit Madurodam

Contact

Heeft u vragen? Neem dan contact op met eventmanager Jeanne-Marie Kremers via summit@surf.nl